vineri, 29 martie, 2024

Caz socant in localitatea vasluiana Arsura . Minor lovit cu bestialitate de mama in timp ce tatal filma

Distribuie:

Publicat:

Caz socant in localitatea Arsura, judetul Vaslui, dupa ce o femeie de 30 de ani, originara din Republica Moldova, a fost filmata de sot in timp ce isi batea fiul dintr-o relatie anterioara, in varsta de 10 ani.

Barbatul este cel care a anuntat politistii, pe motiv ca este lovit de concubina sa. Prezenti la fata locului, oamenii legii au descoperit ca si fiul cel mare de 10 ani este victima femeii. Micutul era speriat si prezenta urme de lovituri pe tot corpul.

Concubinul femeii le-a povestit politistilor ca femeia nu este la prima isprava de acest gen si ca el a filmat de nenumarate ori momentele in care isi loveste si ameninta copilul.

Intr-una din filmari, baiatelul este lovit cu o matura doar pentru ca nu ridica doua ambalaje de jos. Desi in imagini apare cum concubinul incearca sa o opreasca pe femeie, copilul nu scapa de bataie chiar daca impreuna cu fratii sai mai mici cu varsta de un an si respectiv doi ani, plang si sunt foarte speriati. Propria mama ii ignora si toarna doua pahare de vin, dintre care unul i-l ofera barbatului.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au intocmit pe numele femeii un dosar penal pentru violenta in familie si este cercetata in stare de libertate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img