miercuri, 24 aprilie, 2024

Caz socant la Husi : O minora de 13 ani a fost abuzata în mod repetat de către tatăl sau

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Bestia de la Husi care și-a abuzat sexual fetita în vârstă de doar 13 ani, a fost arestat pentru 30 de zile

Poveste incredibila in municipiul Husi, judetul Vaslui, acolo un bărbat, dacă poate fi numit așa, a fost reținut noaptea trecută pentru violul fiicei sale in vârsta de doar 13 ani. Conform informațiilor noastre, minora suferă și de un handicap mintal accentuat . Cei din cadrul Biroului Investigații Criminale Husi, au reușit sa îl determine pe făptaș sa recunoască ingrozitoarea fapta . Minora a fugit împreuna cu fratele sau din cauza unor lovituri, însă la secție, aceasta le-a povestit polițiștilor prin ce chinuri grele a trecut in ultimii ani de zile.

Totul s-a petrecut in după-amiaza zilei de vineri, 4 Decembrie, când un echipaj al Poliției Municipale Husi, a fost atenționat in strada de semnele unor copii minori agitati . Se pare ca ambii suferă din pacate de afecțiuni mintale . Aceștia au fost conduși la sediul poliției, iar de acolo a intrat pe fir un politist din cadrul Biroului Investigații Criminale . Minora cu o teama vizibila i-a povestit acestuia întreaga drama și ca tatăl sau, o supunea la abuzuri sexuale de mai mult timp , ba mai mult, o agresează și fizic . Târziu in noapte, Vasile.V, tatăl violator, și-a recunoscut fapta și le-ar fi recunoscut anchetatorilor o parte din faptele de care este acuzat .

Știrea inițială : Noapte grea pentru Polițiștii din Cadrul Biroului Investigații Criminale Husi, deoarece aceștia au avut de cercetat un caz de abuz sexual. O minora în vârstă de doar 13 ani a venit la secția de politie pentru a reclama faptul ca tatăl sau o lovea, a recunoscut într-un final ca părintele său o abuza și sexual. Agresorul a fost reținut, iar la aceasta ora se afla în fata magistraților huseni cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Vom reveni cu detalii în cel mai scurt timp!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img