vineri, 29 martie, 2024

Caz SOCANT la Jilava – Asasinul din Vitan si-a cusut gura, ingrozind gardienii. Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem

Distribuie:

Publicat:

Asasinul plătit Vitalie Proca şi-a cusut gura cu ac şi aţă, la Jilava, îngrozind gardienii. El a ales să se automutileze ca formă de protest, după ce a fost sancţionat în închisoare.

Asasinul plătit Vitalie Proca a îngrozit personalul Spitalului enitenciar Jilava, scrie Spynews, după ce şi-a cusut gura cu ac şi aţă, în semn de protest pentru că a fost sancţionat. Internat la Jilava cu tuberculoză, raketul moldovean a fost prins cu un telefon mobil.

Aparatul i-a fost confiscat şi i s-a făcut raport, ceea ce l-a înfuriat teribil. Şi-a procurat un ac şi aţă şi şi-a cusut efectiv buzele una de alta. Cei care l-au găsit asa, plin de sânge, s-au îngrozit.

Condamnat la aproape 22 de ani de pușcărie, basarabeanul Vitalie Proca a devenit celebru în România după ce, în primăvara lui 2012, a fost angajat să-l omoare pe liderul interlop nemțean Puiu Mironescu. Proca l-a confundat, însă, pe Mironescu și a tras cu o mitralieră într-un alt bărbat, care a scăpat ca prin minune, cu toate că a fost ciuruit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img