vineri, 19 aprilie, 2024

Caz socant! Si-a ucis copiii imediat dupa nastere. Ce a facut cu trupurile i-a lasat fara cuvinte pe anchetatori

Distribuie:

Publicat:

Caz socant in Caras-Severin! Un barbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Detaliile din ancheta i-a socat pe anchetatori.

El fiind acuzat ca a ucis doi copii pe care sotia sa i-a nascut in anii 2002 si 2015. Trupurile bebelusilor au fost ingropate in acelasi loc, sub o stanca aflata la circa 200 metri de casa.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Pavel Radulescu este acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin de savarsirea a doua infractiuni de omor.

Tribunalul Caras-Severin a emis sambata un mandat de arestare preventiva pe numele lui Pavel Radulescu pentru o perioada de 30 de zile.

“In fapt, s-a retinut ca inculpatul Radulescu Pavel, in cursul anului 2002, imediat dupa ce sotia sa a nascut la termen un nou-nascut de sex masculin. L-a ucis prin introducerea acestuia intr-un sac de material plastic si l-a ingropat sub o stanca, la circa 200 metri de casa.

Situatia s-a repetat si in cursul anului 2015, cand sotia sa a nascut un alt nou-nascut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a ingropat in acelasi loc.”, arata sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img