joi, 18 aprilie, 2024

Cazul care face inconjurul lumii. Femeia sufera de o boala extrem de rara. Ce se intampla in fiecare zi cu mainile si picioarele ei” „Nu imi pot face un iubit”

Distribuie:

Publicat:

O femeie din Marea Britanie trece printr-o adevarata drama de cand a fost diagnosticata cu o boala extrem de rara.

Lydia Carroll, in varsta de 32 de ani, a decis recent sa impartaseasca cu toata lumea povestea sa de viata. Femeia sufera de o boala care a traumatizat-o ani in sir si din cauza careia nu poate duce o viata normala.

Lydia sufera de o boala rara numita hiperhidroza. Din cauza acestei probleme, transpira mai mult decat ar fi normal, in special in zona mainilor si picioarelor. Mai mult, boala sa se manifesta indiferent de anotimp.

Femeia a marturisit ca de multe ori, iarna, se trezeste ca are mainile si picioarele asemanatoare cu niste bucati de gheata, fiindca transpira atat de mult. Ea a mai adaugat ca hiperhidroza a impiedicat-o pana acum sa aiba si relatii sociale, pentru ca nu se poate apropia prea mult de alti oameni:

"Nici iubit nu pot sa imi fac, lucru care ma afecteaza extrem de mult. Am acceptat intr-un final ca sufar de aceasta boala", spune femeia, conform The Sun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img