vineri, 19 aprilie, 2024

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexei Mitachi, barbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati si mai apoi s-a sinucis

Distribuie:

Publicat:

La scurt timp dupa ce s-a aflat despre tragedia din Chisinau au aparut noi detalii despre Alexei Mitachi si Anastasia Cecati. Mai exact, pe contul personal de socializare al medicului stomatolog, mai multi cunoscut si-au exprimat regretul pentru tragedia produsa.

Dupa ce colegii au declarat pentru presa din Moldova ca Alexei era un om bun si un profesionist desavarsit, alte persoane au facut publice mesaje incredibile.

”Alexei a fost un medic stomatolog foarte bun, pozitiv, corect, calm, prietenos, amabil. Dumnezeu sa te ierte si sa gasesti odihna vesnica”, a scris cineva, in timp ce alta persoana l-a criticat.

”Pacat de credinta care a lipsit. Sper ca Dumnezeu sa te ierte si sa-ti gaseasca un loc in lumea celor drepti. Pacat pentru ratacirea ta.”, ”A lasat un copil orfan ce va creste fara sa stie dragostea parinteasca”, au fost cateva dintre comentariile aparute pe pagina de Facebook a medicului stomatolog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img