sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ce a facut ADI MINUNE dupa ce a vazut notele fiicei sale de la Evaluarea Nationala

Distribuie:

Publicat:

Fiica mijlocie a lui Adrian Minune a luat note mici la Evaluarea Nationala, s-a aflat si ce a facut manelistul dupa ce, cel mai probabil, a incercat sa se mai destinda, in urma unei zile grele.

Cantaretul de manele a avut parte de clipe mai putin placute, dupa ce fiica lui Adriana l-a dezamagit si a luat note mici la Evaluarea Nationala. Adriana Simionescu, fiica cea mijlocie a manelistului, a obtinut doar 3.50 la Matematica si 6.40 la Limba si Literatura Romana, media generala fiind 4.95.

Pentru a se mai relaxa, Adrian Minune s-a plimbat cu masina sa rosie, decapotabila, altari de sotie. El le-a aratat tuturor asta prin intermediul unui Live pe Facebook, iar expresia fetei sale a fost mai mereu una de tristete.

Fiica lui Adrian Minune a studiat la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, dovada ca este si ea preocupata de muzica, la fel ca tatal, dar si sora ei mai mare. Notele afisate au fost cele inainte de contestatie, asa ca, in cazul in care vor dori recorectarea lucrarilor, copiii vedetelor pot obtine sutimi in plus sau in minus. Contestatiile se depun azi, 26 iunie, pana la ora 20, iar pe 30 iunie se vor publica rezultatatele finale la Evaluarea nationala 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img