miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce a facut fiul Zinei Dumitrescu, dupa ce a fost acuzat ca si-a abandonat mama. S-a intamplat cu putin timp inainte de incinerare

Distribuie:

Publicat:

In varsta de 82 de ani, Zina Dumitrescu s-a stins in azilul in care si-a petrecut batranetea. Multi l-au acuzat pe fiul ei, Catalin Negreanu, ca si-a abandonat mama.

Cert este ca, fiul Zinei Dumitrescu a fost cel care s-a ocupat de toate aranjamentele pentru incinerare, chiar daca au existat si niste controverse. Creatoarea si-ar fi dorit sa fie inmormantata langa mama ei, insa trupul ei a fost incinerat.

Catalin Negreanu a fost la crematoriu dis-de-dimineata, pentru a se ocupa de ultimele aranjamente. O buna bucata de vreme, el a fost singurul prezent pe holurile crematoriului.

In tot acel timp, Catalin s-a plimbat de colo colo. Cu mainile in buzunar sau pe afara, cu capul plecat, parca nu avea stare si facea „ture” prin camerele crematoriului.

Zina Dumitrescu nu voia sa fie incinerata

Zina Dumitrescu a fost incinerata astazi, la crematoriul Vitan Barzesti, din Bucuresti, asta chiar daca marea creatoare de moda si-a dorit enorm sa-si duca somnul de veci langa mama ei.

Iata, insa, ca lucrurile nu au stat asa cum si-a dorit marea creatoare de moda, iar trupul sau neinsufletit a fost incinerat sambata dimineata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img