vineri, 26 aprilie, 2024

Ce a gasit Adelina Pestritu in apartamentul ei in timp ce-si facea bagajele pentru mutarea in noua casa: „M-a bufnit plansul”

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai frumaose și cunsocute vedete din România. Frumoasa brunetă este urmărită pe paginile ei de pe rețelele de socializare de peste un milion de fani pe care i-a obișnuit cu mesajele ei pline de pozitivitate și nu ezită să împărtășească cu prietenii ei virtuali momente dintre cele mai frumoase din viața ei.

De ceva timp, Adelina Pestrițu a anunțat că se va muta din apartamentul în care locuiește într-o casă mai mare. Spre fericirea ei și a fanilor din mediul online care abia așteaptă să vadă un tur al noii locuințe, momentul se apropie cu pași repezi. Bruneta s-a apucat deja de organizat lucrurile pe care le va lua cu ea și a găsit câteva obiecte care i-au trezit aminti frumoase și au făcut-o să lăcrimeze.

Adelina Pestrițu, emoționată până la lacrimi

Pe pagina ei de Facebook, Adelina Pestrițu a împărtășit cu fanii că, în timp ce organiza hainele și pantofii pentru a-i duce în noua locuință, a găsit câteva lucrușoare de-ale fiicei ei, Zenaida Maria, iar asta a făcut-o să se emoționeze neașteptat de mult.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img