joi, 18 aprilie, 2024

Ce a postat iubita lui Vladimir Draghia, in timp ce el plangea la Exatlon! De unde sa ai atat de multa putere ca femeie

Distribuie:

Publicat:

Faimosii au castigat, aseara, proba de comunicare cu familia. Vladimir Draghia a primit u mesaj video de la mama si iubita.
Draghia s-a emotionat pana la lacrimi cand le-a vazut pe iubita si fetita lui: "Uite Ciocatica, uite cat e de mare. E bine, e un copil pus pe glume. Nu stiu de unde a mostenit umorul asta. Si ii plac cartile. Acum e bine, a fost o perioada tare grea cu dintisorii. Acum are sase dintisori. Ma bucur alaturi de tine de experienta asta, iti multumesc pentru asta. Cum tu ma sustii mereu, asa sunt si eu fericita ca esti acolo. Mi-a prins bine perioada asta, chiar daca a fost grea. Ai talentul sa imi faci cele mai frumoase cadouri si sa imi testezi limitele. Nu vreau sa plang acum. Pa!"
 
"Ma asteptam sa fie mai schimbata, dar nu este. Mi-a parut bine ca nu am vazut alt copil. Alice era linistita, mi-a zis ca si ea avea nevoie de perioada asta. Stim amandoi sa vedem partea buna din situatie", a zis Draghia.

 Alice, iubita lui Vladimir, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie de sustinere. Ea roaga fanii sa il voteze si sa ramana in concursul Exatlon. Mai mult, a pus si o fotografie cu micuta Zora, care se juca la volanul unei masinute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img