joi, 18 aprilie, 2024

Ce a scris Catalin Botezatu pe coroana funerara a Zinei Dumitrescu: “Te…”

Distribuie:

Publicat:

Moartea Zinei Dumitrescu a lasat un loc gol in sufletele tuturor celor care au cunoscut-o si au iubit-o. Dana Savuica si Catalin Botezatu sunt doar doi dintre toti cei care au dorit sa lasde un mesaj de adio la trecerea in nefiinta a ”Mamei Zina”. 

Catalin Botezatu a trimis o coroana de flori si a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de socializare: „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce as putea fi eu vreodata. Ea n-a murit, fiindca nu poate sa moara. Mama Zina este dincolo de suferinta omeneasca, dincolo de vanitate, de tristete sau de glorie. Stiu ca a trait frumos, pentru ca e un om uluitor, extraordinar, un om frumos si bun in adevaratul sens al cuvantului. Orice as spune despre ea este prea putin. Singurul meu regret e ca acum, cand este printre ingeri, nu mai pot s-o imbratisez. Pentru mine, nu va fi niciodata o amintire, va fi intotdeauna a doua mea mama”.

”Va ramane mereu in inima noastra”
„A fost o persoana care ne-a format ca oameni si profesionisti in moda, iar pentru asta ii vom fi vesnic recunoscatoare si va ramane mereu in inima noastra. Am intrat in sala unde era depusa, i-am dus flori, am aprins lumanari si am stat alaturi de fiul ei pana cand a fost luata de acolo. A fost incinerata dupa ce am plecat noi. Nu am vrut sa stam mai mult decat timpul alocat, am stat acolo cat am considerat necesar”, a declarat Dana Savuica, citata de click.ro.

In jurul orei 10.00, fostele manechine s-au indreptat spre Casa de Moda Venus de pe Calea Victoriei, unde au depus coroane de flori si lumanari. „Acela este locul in care ea si-a dedicat viata si cariera. Pentru noi toti, Casa de Moda Venus este acasa, acolo am trait atatia ani de fericire, pasiune, daruire si munca alaturi de doamna modei romanesti, Zina Dumitrescu”, a mai spus Dana Savuica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img