marți, 23 aprilie, 2024

Ce a spus Liviu Dragnea despre limbajul folosit de medicul Nicolae Bacalbasa

Distribuie:

Publicat:

Un scandal de proportii a izbunit in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, din cauza deputatului Nicolae Bacalbasa. In timpul unui discurs incins din plenul Parlamentului, acesta a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului PNL, Raluca Turcan. La un moment dat, Bacalbasa a facut chiar si un gest obscen.

Liviu Dragnea a reactionat imediat si l-a taxat pe Bacalbasa. Liderul PSD a anuntat ca se va discuta si sanctionarea acestuia in Comitetul Executiv National de maine. „Nu este prima data, l-am rugat personal, este un pe care il respect pentru tot ceea ce a facut si pentru ce face, dar l-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri pentru ca acolo nu suntem pe persoana fizica. Cand am facut listele, am facut listele unui partid care a castigat alegerile cu un scor foarte mare, beneficiind de increderea tuturor. N-am castigat alegerile pe astfel de manifestari si n-am castigat alegerile pe baza unuia sau altuia”, a spus presedintele PSD.

Liviu Dragnea spune ca maine se vor discuta sanctiunile pe care le va suferi senatorul PSD Nicolae Bacalbasa.

“Nu este prima data si nu e in regula, am primit foarte multe telefoane din tara. DE ce trebuie sa dam noi tot felul de astfel de ocazii?”, a precizat liderul social-democratilor, conform Digi 24.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img