vineri, 29 martie, 2024

Ce a spus Oana Roman dupa ce s-a scris ca divorteaza

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a transmis un mesaj dur pe pagina ei de Facebook dupa ce s-a scris ca divorteaza. Vedeta a anuntat ca va face lumina in cazul presupusului sau divort cu Marius Elisei. «Am spus ca tac… si am tacut 4 zile, timp in care in loc sa se linisteasca isteria, o gramada de oameni au aberat, fabulat, mintit despre mine si viata mea, fara sa aiba habar de nimic… Am vorbit pentru ca toti sa taca si sa ma lase in pace sa-mi vad de viata mea in liniste», a scris Oana Roman pe Facebook. Vedeta a anuntat ca va face lumina in acest caz in emisiunea lui Dan Capatos. «Sper sa fie de ajuns ca toti parerologii sa taca si sa-si vada de ale lor», a precizat ea.

«Am ales sa iau o pozitie publica desi nu imi doream, Speram ca lucrurile se vor calma. Am tacut o zi doua trei dar in loc sa se calmeze lucrurile s-au inflamat si foarte multa lume a inceput sa-si dea cu parere despre viata mea si a lui Marius si am simtit nevoia sa fac niste precizari publice. Nu am vorbit nimic despre subiectul asta, m-a surprins si pe mine, nu ca a zis ca vrea sa divorteze, am mai avut momente de-astea. Eu nu cred insa ca relatia s-a terminat. In ziua anterioara anuntului, am ajuns acasa de la o petrecere, spre dimineata am avut o mica discutie. Am mai avut discutii, discutiile nu au niciodata drept cauza femeile sau orice alte lucruri pe care presa le-a speculat. Eu stiu absolut tot, ce si cu cine discuta. Au fost motive legate de perioade infiorator de grele prin care am trecut, a erodat relatia, e foarte greu cand te lupti cu moartea avand un copil foarte mic.Omul asta a fost langa mine in fiecare secunda in aceste momente infioratoare, el si Catinca, in momentele in care am fost la un pas sa mor, nu mama nu tata, nu alti prieteni.

Am stat cinci zile si cinci nopti la reanimare. Trei luni m-a spalat, omul asta, m-a vazut in ipostaze de nu m-a vazut nici mama. Astea produc niste traume. El nu este doar sotul meu, era pe picioarele lui cand l-am cunoscut, el a renuntat la toate astea pentru mine. A incercat sa se angajeze, si oamenii ii spun, eu nu pot sa te iau ca esti sotul  Oanei Roman! Nu cred ca e o despartire finala, caci s-a mai intamplat asa. Cred ca a fost o chestie de moment, s-a enervat foarte tare, s-a mai intamplat dar n-a mai facut public asta. Cred ca a gresit profund. Eu dormeam cand a scris pe facebook. Noi stam in continuare impreuna, nu a plecat de acasa. Cred ca a gresit si a realizat ca a facut un pocinog, a realizat ca a exagerat, a fost o toana de moment dupa parerea mea. El rezista din ce in ce mai putin acestei tensiuni, nu stie ce sa faca. I-am spus ca daca nu va renunta la asta voi pleca eu, i-am spus de mult asta (la problemele lui cu faptul ca ea este persoana publica – n.r.) In rest e un tata impecabil, un sot minunat. Am uitat sa facem gesturi frumoase, sa ne facem surprize, existau astea la inceput. Ma trezeam si gaseam casa plina de flori, gaseam biletele prin tot felul de locuri. Cand l-am cunoscut, el lucra la un cabinet al unui cunoscut avocat, si a renuntat la asta pentru mine», a spus Oana Roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img