joi, 28 martie, 2024

Ce a văzut Laurențiu Reghecampf pe telefonul Anamariei Prodan înainte de a se lua la bătaie cu ea

Distribuie:

Publicat:

Apar din ce în ce mai multe detalii legate de scandalul violent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf care au ajuns să se bată. Cei doi s-au certat în urmă cu câteva zile, iar situația a degenerat și s-a ajuns la o adevărată bătaie, în urma căreia Reghecampf s-a ales cu un ochi vânăt, iar impresara cu vânătăi și o mână și un picior accidentate.
 

Momentul scandalului a fost filmat și făcut public, iar în material se observă cum cei doi încep să se agreseze fizic după ce Anamaria îi arată antrenorului ceva pe telefonul mobil. Cei care au văzut clipul s-au întrebat ce anume i-a arătat impresara pe telefon de l-a înfuriat atât de tare pe antrenor, iar acum Prodan a venit cu explicația.
 

Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu escaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.
 

În urmă cu o zi, impresara a spus că nu a fost prima dată când Laurențiu Reghecampf a avut o ieșire violentă. Anamaria Prodan spune că l-a lovit și ea pe antrenor pentru a se apăra.
 

Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie – a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.
 

Fata regretatei Ionela Prodan a mai precizat că episoade precum cel de vineri s-au mai întâmplat în trecut: Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img