miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce afaceri are Geanina Ilies. Cea mai ”hot” vedeta de la Ferma a povestit din ce face bani!

Distribuie:

Publicat:

Frumoasa Geanina Ilies face bani din diverse afaceri, dupa ce a renuntat la rolul de prezentatoare de stiri. Fosta vedeta de televiziune nu a fost foarte prezenta in fata camerelor de filmat, dar, acum, de la aparitia la emisiunea Ferma, a fanii au inceput sa-si puna nenumarate intrebari, in speranta de a o cunoaste mai bine. Geanina Ilies este una din cele indragite vedete de la Ferma, datorita elegantei si prezentei sale frumoase.

Ce afaceri are Genaina Ilies? Fosta prezentatoare se descurca bine cu banii

Fosta prezentatoare de televiziune a Observatorului de weeken de la Antena 1 si-a deschis prima afacere, un studiu de bronzat. Aceasta a ales afacerea in cauza datorita faptului ca adora pielea catifelata, dar si pentru ca este o clienta fidela a saloanelor. Pentru a oferi incredere in salonul de brozat, Geanina Ilies s-a folosit de propria imagine pentru studioul de bronzat.

Geanina Ilies si-a inceput afacerea dupa ce si-a dat demisia de la postul de televiziune Antena 1. Se pare ca viata de antreprenor i-a adus numai lucruri bune, astfel ca, in cadrul unui interviu pentru ciao.ro, a declarat ca este multumita. „Sunt un antreprenor foarte bun, zic eu. M-am descurcat si imi place foarte mult partea aceasta de beauty. Si am deschis salonul de remodelare estetica faciala”, a spus sursa citata.

Geanina Ilies, extrem de multumita de afacerea ei!

Dupa retragerea de la pupitrul stirilor, Geanina Ilies si-a inceput o afacere propire. „Lucram la stiri, la un buletin de stiri foarte urmarit. Am vrut sa fac o schimbare in viata mea. Mi-am dorit sa fac aceasta schimbare inca din ultimii ani in care am lucrat la acel post. Si am zis ca pot sa fac mai mult pentru mine. Nu contest faptul ca mi-a ajutat foarte mult experienta aceasta in televiziune si am strans foarte multe idei si m-a ajutat foarte mult in ceea ce priveste promovarea salonului, comunicarea cu clientii si cu angajati.

M-am gandit sa fac o chestie la care ma pricep eu cel mai bine, pentru ca asta trebuie sa faci in viata. Am inceput cu studioul de bronzat si am zis ca pe langa televiziunhe mai trebuie sa fac ceva, sa vedem ce o sa fie. Am calculat foarte bine…Cred ca am devenit si mai calculata decat eram inainte, mai chibzuita si mult mai atenta”, a declarat Geanina Ilies”, a povestit concurenta de la Ferma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img