vineri, 29 martie, 2024

Ce au gasit asistentii sociali acasa la preotul Cristian Pomohaci? Si-au pus mainile in cap!

Distribuie:

Publicat:

Preotul Cristian Pomohaci este anchetat in aceste momente in scandalul in care a ajuns implicat, dupa ce a iesit la iveala o inregistrare in care este acuzat ca ar fi facut avansuri unui minor de 17 ani.
 
In ciuda acuzatiilor care i se aduc, multi dintre enoriasi ii iau apararea parintelui.

Recent, o echipa din cadrul Sectiei de Asistenta Sociala de Urgenta a ajuns la Mosuni, in judetul Mures, ca sa faca o ancheta in casa parintelui.

Acestia au fost intampinati de baiatul adoptiv al preotului, iar inainte ca asistentii sociali sa intre in casa, l-au intrebat pe baiat daca acolo locuiesc copii minori, iar acesta a recunoscut ca in casa mai stau 3 fete.

Asistentii au vrut sa verifice daca preotul Pomohaci mai locuieste si cu alti copii minori si daca i-a infiat, asa cum a declarat mai demult, insa fara sa existe vreun fel de aprobare din partea autoritatilor.

„Toate se arunca asupra parintelui ca e pedofil. Am studiat un avocat si zice ca pana la 15 ani e pedofilie, dupa 15 ani nu mai e pedofilie cum acuza toata lumea. Nu am studiat, am vorbit cu un avocat a zis ca de la 15 ani nu mai e pedofilie”, a spus baiatul adoptat de Pomohaci despre intreaga situatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img