vineri, 26 aprilie, 2024

Ce este un Xennial? Tot ce trebuie sa stie persoanele nascute intre 1977 si 1983

Distribuie:

Publicat:

Milenniali sunt persoanele nascute intre 1980 si 2000. Insa, in prezent, a a parut o un nou termen ce denumeste persoanele nascute intre 1977 si 1983. Fiecare generatie avand diferite trasaturi.

In general, Milennialii sunt considerati persoane narcisite si orgoliosi. Insa persoanele mai in varsta care au crescut fara internet sau smartphone-uri au primit o denumire diferita, cea de Xennial, informeaza descopera.ro, care citeaza Inverse.  

In general, persoanele apartinand perioadei Xennial nu sunt apatice sau cinice precum generatia X, dar nu sunt nici la fel de optimiste precum Milenniali, despre care se spune ca isi supraestimeaza potentialul pentru ca au fost crescuti sa creada ca sunt ,,speciali”. Xenniali se afla intre cele doua extreme. 

Desi persoanele din aceasta perioada pot utiliza cu usurinta tehnologiile digitale din prezent nu sunt la fel de legati permanent de acestea. Din punct de vedere economic, Xenniali au trecut prin doua perioade, precum  cea a rationalizarii alimentelor din perioada comunista (1980), dar si perioada capitalista de la inceputul anilor 2000.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img