vineri, 29 martie, 2024

Ce face fostul primar Radu Mazare in timpul liber

Distribuie:

Publicat:

De cand nu mai este primar si dupa ce a lasat-o mai moale cu petrecerile, Radu Mazare incearca sa-si vada linistit de viata lui. De-a lungul anilor, Radu Mazare, fostul primar de Constantei, a fost mai mereu in centrul atentiei din cauza comportamentului sau excentric si al petrecerilor de mare fita, scrie libertatea.ro. In weekend, Radu Mazare s-a relaxat facand kitesurfing. A inceput sa faca acest sport de doi ani si se pare ca se descurca din ce in ce mai bine.

Foarte frumos, e un sentiment de libertate , este un sport extrem , trebuie sa ai coordonare foarte buna. Am facut cursurile acum doi ani si de atunci tot incerc sa ma dau”, a spus Radu Mazare.

Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, in dosarul privind atribuirea ilegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din municipiul ConstantaMamaia, plaja si faleza. Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img