miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce familie frumoasa are Anda Adam! Secretul ei a iesit la iveala! Cum este trecuta cantareata in buletin. Multi considera ca are un nume… rusinos!

Distribuie:

Publicat:

Este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica pop, dance si R&B din Romania, devenita celebra, dupa Revolutie, in urma colaborarii cu trupa R.A.C.L.A. Anda Adam (numele complet Anda Angelica Adam) a cunoscut celebritatea la o varsta foarte frageda. In 1999, la 16 ani, ea colabora cu celebra pe atunci trupa R.A.C.L.A., alaturi de care a lansat un hit: 'Nu ma uita'. La scurt timp de la acest succes, artista a lansat alaturi de Marijuana piesa 'Fete rele', care i-a consolidat succesul pe piata muzicala.

ANDA ADAM – VIATA PERSONALA

Cand a devenit cunoscuta in Romania, publicul si fanii Andei Adam au fost cuceriti de un amanunt din viata ei personala: adolescenta avea in spate o cultura si o educatie americane. Plecata de copila din Romania si stabilita, alaturi din parinti, in SUA, Anda se intorcea intr-o Romanie postcomunista care o primea cu admiratie si curiozitate. Asa cum ea insasi povestea, in Tara Tuturor Posibilitatilor, ea ar fi urmat o cariera la Harvard. A ales, in schimb, muzica.

Mama Andei s-a mutat in SUA pentru ca fiica ei sa studieze la Harvard.

„Mama locuieste in SUA. Mama a plecat acolo pentru ca am fost un elev exemplar si mi-a spus ca pleaca pentru ca vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am intrerupt aceste discutti pentru ca m-am lansat in muzica', a dezvaluit Anda la „Teo Show'.

„Eu m-am intors pentru cariera mea. Acolo imi place tot, in afara de burgeri. E foarte important! Am avut situatii in care am cautat oameni carora sa le dau un job. Ori nu i-am gasit, ori erau foarte neseriosi. In America nu e asa, acolo e concurenta mare, nu iti permiti sa iti pierzi jobul. Trebuie sa fii serios, prompt, sa iti faci treaba..

In ceea ce priveste viata sentimentala, pentru Anda Adam lucrurile s-au asezat mai tarziu decat in cariera. Una dintre cele mai solide si mai cunoscute relatii ale vedetei a fost aceea cu Victor Slav. Sase ani a durat povestea de dragoste a celor doi. El ar fi vrut sa se insoare si sa-si formeze o familie, ea era inca pe val si isi dorea si mai mult succes muzical. Asa ca dragostea celor doi s-a sfarsit brusc si fara drept de apel.

In 2015, Anda s-a casatorit cu Sorin Andrei Nicolescu, iar, cateva luni mai tarziu, s-a nascut fetita lor, Evelyn.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img