joi, 25 aprilie, 2024

Ce fel de relație aveau, de fapt, părintele Visarion Alexa și enoriașa care îl acuză de agresiune sexuală. Cine este tânăra

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii ies la suprafața în cazul lui Visarion Alexa, părintele care este acuzat de o enoriașă că a agresat-o sexual.

Ce fel de relație aveau, de fapt, părintele Visarion Alexa și enoriașa care l-a reclamat

O femeie de 37 de ani din București este cea care i-ar fi fost victimă părintelui. Aceasta mergea des, de circa doi ani, la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, acolo unde slujea Visarion Alexa.

Evenimentul care a produs un adevărat scandal în sânul bisericii ar fi avut loc în luna aprilie a acestui an, a dezvăluit femeia, care susține că a fost agresată de preot.

Visarion Alexa ar fi încercat să o agreseze sexual și ar fi atins-o în mod nepotrivit în mai multe părți intime ale corpului, susține femeia.

Între preot și presupusa victimă exista o relație de prietenie, a dezvăluit avocata părintelui, iar aceștia ar fi vorbit mereu, indiferent de oră, chiar și pe timpul nopții.

Avocata părintelui spune că între cei doi nu a existat o relație profundă și că este „discutabil” că victima a depus plângere chiar în ultima zi în care putea să mai facă acest lucru, la o lună după eveniment.

„Relaţia de duhovnic a fost dublată de o relaţie de prietenie, partea vătămată recunoaşte acest lucru. Dânsa comunica aproape non-stop, noaptea, ziua cu părintele şi în această relaţie, pe fondul acelei prietenii şi abordări personale, a intervenit şi acest eveniment, incident din aprilie 2022.

Nu a existat o relaţie foarte profundă. A depus plângerea pe 20 iulie în ultima zi în care se putea formula plângere şi acesta este un lucru destul de discutabil”, a explicat avocata preotului, conform News.ro.

Preotul Visarion Alexa a contestat controlul judiciar

Preotul Visarion Alexa a contestat controlul judiciar sub care a fost plasat după reclamația unei enoriașe care îl acuză că a agresat-o în timpul spovedaniei, chiar la biserică.

Pe 16 septembrie, părintele acuzat de agresiune a fost reținut pentru 24 de ore, iar el și-a spus propria versiune a faptelor în fața polițiștilor.

Acum, el așteaptă decizia autorităților în ceea ce îl privește. Dacă este vinovat sau nu, urmează să stabilească organele competente. Visarion Alexa și-ar fi recunoscut fapta în fața anchetatorilor, susține romaniatv.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img