sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce greutate are și cât a măsurat fiul lui Laurențiu Reghecampf la naștere

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt de astăzi părinți. Antrenorul a devenit tată pentru a treia oară în această dimineață, atunci când iubita lui i-a oferit încă un băiețel. Ce greutate are micuțul și cât a măsurat la naștere. 

Corina Caciuc a devenit mamă pe cale naturală, iar Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cum se simte în aceste momente partenera sa de viață, dar și băiețelul.

Liam Reghecampf a primit nota 10 la naștere a cântărit 3.440 de grame la naștere și a avut 49 de centimetri. Bebelușul și Corina Caciuc sunt foarte bine, vor mai sta câteva zile în spital, după care vor merge acasă, acolo unde totul e pregătit și unde Laurențiu Reghecampf îi așteaptă nerăbdător.

”Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 grame la naștere, 49 cm.”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.ro.

Corina Caciuc a născut la un spital privat

Corina Caciuc a născut la un spital privat din Capitală, acolo unde partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf a mai fost surprinsă și înainte de a deveni mămică. Tânăra mergea deseori la control pentru a se asigura că sarcina decurge normal și totul este în regulă.

După venirea pe lume a fiului său, viața lui Laurențiu Reghecampf s-a mai liniștit, însă cu acte el încă este soțul Anamariei Prodan. Anul trecut, antrenorul anunța faptul că el și impresara o vor lua pe drumuri separate și că a depus actele de divorț. Procesul e în plină desfășurare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img