vineri, 26 aprilie, 2024

Ce i-a facut Mugur Mihaescu lui Mihai Bendeac la o terasa din Bucuresti! “O asemenea nesimtire si cocalarism nu mi-a fost dat sa vad”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac a plecat de la emisiunea iUmor dupa ce in pauzele din timpul filmarilor pentru editiile sezonului 13, actorul l-ar fi imitat pe Mugur Mihaescu, iar producatorii au insistat ca imaginile cu el sa fie difuzate la TV, ideea care l-a facut pe jurat sa-si dea demisia!

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus Mihai Bendeac inainte sa plece definitiv de la masa juratilor.

Se pare ca nu este pentru prima data cand intre Mihai Bendeac si Mugur Mihaescu ar exista momente tensionate. In urma cu mai multi ani, Bendeac a povestit ca in timp ce se afla la o terasa din Centrul Vechi din Bucuresti alaturi de Gabriel Cotabita si Tudor Chirila, Mugur Mihaescu a venit la masa lor, l-a salutat pe Cotabita si a vorbit cu el aproximativ un minut, dar pe el si pe Tudor Chirila nu i-a bagat in seama.

„In alta ordine de idei, astazi am stat la o semi-sueta cu Chirila si Cotabita la o terasa din Centrul Vechi. Apropo, ca sa nu-mi pierd ideea, l-am regasit pe Chirila cel extrem de creator, pansiv, optimist. Mi-ar placea sa ne reintalnim curand si pe scena…

Bref, la un moment dat, apare un individ (deocamdata nu spun despre cine e vorba), persoana publica altminteri, care vine la masa noastra, il saluta pe Cotabita, vorbeste cu el pret de 1 minut, dupa care pleaca. Eu si Tudor am ramas absolut siderati.

Bai… Parca eram invizibili. Adica statea aproape lipit de noi fara sa ne fi bagat in seama, fara sa salute, NIMIC!!!! Va jur ca o asemenea NESIMTIRE, PROASTA CRESTERE, MITOCANIE, COCALARISM nu mi-a fost dat sa vad de muuuulte vreme”, a scris atunci Mihai Bendeac.

Mugur Mihaescu a regretat atunci incidentul si a marturisit ca nu i-a vazut: „Aoleu, imi pare rau! Nu l-am vazut, nici pe el, nici pe Tudor Chirila! Sunt capiat cu treburile mele, cu santierul…eram obosit si nici nu mi-am dat seama cine era la masa langa Gabi Cotabita. Regret, dar nu l-am recunoscut”.

După scandalul apărut în presă între el și producătorii emisiunii televizate, Mihai Bendeac a oferit public câteva cuvinte, cu scopul de a răspunde fanilor.

Actorul este hotărât până la cer și înapoi că nu va mai face parte din acest proiect, așadar îi va părăsi pe Delia și Chello după ani de jurizat împreună. Deși este o emisiune de divertisment, Mihai Bendeac nu a acceptat faptul că intimitatea i-a fost încălcată de către unul dintre colegii lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img