joi, 25 aprilie, 2024

Ce i-a interzis Printul Harry lui Meghan sa faca inainte de nunta! Mireasa s-a conformat

Distribuie:

Publicat:

Au trecut deja doua saptamani de la evenimentul anului, nunta regala dintre Printul Harry si Meghan Markle, iar detaliile picante legate de marea ceremonie ies abia acum la iveala. Conform tabloidelor britanice, Harry s-a pus devreme in postura de sot „autoritar”, interzicandu-i viitoarei sale sotii sa-si invite una dintre prietene la nunta.

Este vorba despre actrita Millie Mackintosh, care este una dintre putinele prietene de origine britanica ale lui Meghan. Astfel, era de asteptat ca aceasta sa se afle printre invitatii ceremoniei religioase de la Castelul Windsor. Cum acest lucru nu s-a intamplat, iar actrita in varsta de 28 de ani nu s-a numarat printre oaspetii evenimentului, se vehiculeaza faptul ca Harry este posibil sa fi intervenit in luarea acestei decizii, conform Daily Mail. O sursa apropiata cuplului regal, citata de publicatia anterioara, a sustinut ca Printul considera ca Millie ar fi „barfitoare” si ca ar fi atentionat-o pe Meghan in privinta acestui aspect neplacut al personalitatii actritei. „ Harry a avertizat-o pe Meghan in ceea ce o priveste pe Millie. Acesta pare sa creada ca este foarte barfitoare si ca ar fi mai bine sa o excluda din cercul lor. Printul Harry nu-i spune prea des lui Meghan ce sa faca, dar de data aceasta a pus piciorul in prag”, a sustinut sursa.

In ziua nuntii dintre Meghan si Harry, Millie a publicat poze pe retelele de socializare, ce o infatisau pe ea urmarind ceremonia, stand pe canapea, acasa. Meghan a cunoscut-o pe Millie cu un an inainte de relatia sa cu Harry, cele doua actrite legand o frumoasa prietenie. Insa, se pare ca Meghan isi doreste sa ii faca pe plac sotului ei, renuntand la ideea de a o invita pe Millie la nunta. Acest lucru s-ar fi putut datora, totusi, si dimensiunilor restranse oferite de Castelul Windsor, cuplul neputand sa invite foarte multi oaspeti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img