vineri, 26 aprilie, 2024

Ce i-a scris mamei sale studenta ucisă în Iași, împreună cu iubitul marocan, cu o zi înainte de asasinat

Distribuie:

Publicat:

O scrisoare a fetei ucise în vila din Moara de Vânt, împreună cu iubitul său, la sfârșitul anului trecut, este ultima descoperire făcută de anchetatorii ieșeni. Se pare că aceasta a fost scrisă cu câteva ore înainte ca Ioana Vanesa Burlacu să-și găsească sfârșitul. 

Scrisoarea fetei era pentru mama sa și ar fi fost redactată de mână, chiar înaintea dublului asasinat care s-a întâmplat în vila respectivă. Oamenii legii au descoperit hârtia pe o masă de la parterul locuinței unde Vanesa locuia în chirie îmreună cu iubitul său, marocanul Youssef Ajniyah, conform bzi.ro.

Tânăra ar fi urmat niște ședințe de terapie și ar fi fost îndrumată să îi scrie mamei ei. Ultima întâlnire cu terapeutul a avut loc pe 8 decembrie 2021, iar scrisoarea ar fi fost redactată pe 9 decembrie 2021. În cadrul acesteia, Vanesa Burlacu își exprimă sentimentele pe care le avea față de mama ei.

„Mamă, acum, că am rămas singură, zilele par a fi din nou mai lungi și am timp să mă gândesc la noi în tihnă. Deși, nu știu dacă „tihnă” este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie starea ce mi-o provoacă amintirile cu noi. E mai degrabă o tristețe confortabilă, cu care sunt așa de obișnuită, încât simt că face parte din felul meu de a fi!”, a notat Ioana Vanesa Burlacu în scrisoarea respectivă.

Mama tinerei se afla în danemarca, iar distanța dintre ele se pare că ar fi marcat-o pe tânără. Ea spune în scrisoare că distanța i-a generat atât un sentiment de libertate, cât și unul de vinovăție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img