marți, 23 aprilie, 2024

Ce i-a transmis Gabriela Cristea lui Catrinel Sandu, dupa ce s-a afisat cu noul iubit. Mesajul vedetei, „scurt si la obiect”!

Distribuie:

Publicat:

Catrinel Sandu a inceput, alaturi de noul sau iubit, o noua viata, care, din cate intelegem, este una extrem de frumoasa si linistita, iar vedeta pare ca a uitat episoadele neplacute din trecut. 

Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi intalneste iubire vietii sale. Din cate ne-am dat seama, Catrinel Sandu a facut asta deja si se bucura de clipe de vis alaturi de noul sau iubit. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie extrem de frumoasa cu ea si partenerul de viata. 

Cei doi se imbratiseaza cu foc si par extrem de indragostiti. Vazand acestea, Gabriela Cristea i-a transmis lui Catrinel Sandu un mesaj extrem de scurt si concis, dar foarte frumos. 

„Doamne ajuta! Sa iti fie bine”, i-a scris frumoasa moderatoare a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. 

Catrinel Sandu o duce foarte bine si din punctul de vedere al carierei, ea lucreaza in America ca profesoara de coregrafie, iar acest lucru ii aduce venituri importante, asta pentru ca ea tocmai s-a mutat intr-o casa noua. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img