vineri, 29 martie, 2024

Ce i-ar fi facut preotul Visarion Alexa acestei femei intrece orice imaginatie! Catalina sustine ca este a patra victima

Distribuie:

Publicat:

Un scandal de proportii a izbucnit in Romania! Preotul Visarion Alexa este plasat sub control judiciar, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala! O vanzatoare de carti religioase il acuza pe slujitorul Domnului ca a hartuit-o!

Cătălina, angajată la o librărie de cărți religioase din Piața Unirii, susține că de mai bine de doi ani ar fi terorizată de Visarion Alexa și a ținut să puncteze că, în pofida aparențelor, nu ea este femeia pipăită în timpul spovedaniei, scrie spynews.ro.

„Precizez că nu eu am făcut plângerea de agresiune sexuală împotriva părintelui Visarion Alexa și în postările mele este vorba de hărțuire psihologică, nu de hărțuire sexuală. (…) Pentru că nu vreau să fac tot ce vrea dumnealui în legătură cu un băiat, de 2 ani și jumătate părintele Visarion Alexa îmi pune șefii, colegii și clienții de la Librăria Sophia din București să se bage în viața mea personală, să mă jignească, să mă amenințe.

Astăzi a fost a doua oară când șefa a țipat la mine ca să semnez un avertisment cum că am un comportament nepotrivit… Părintele pare să spună că prin aceste lucruri mă testează. Eu îl alesesem ca duhovnic crezând că este sincer și blând… Vă rog, poate îl oprește cineva pe părintele să nu-mi mai facă niciun rău, să pot să am și eu, din nou o viață normală… Pe 10 august a.c. i-am spus părintelui Visarion Alexa că de acum eu nu mă mai spovedesc la dumnealui și că sper să nu mă mai hărțuiască, dar părintele mă amenință în continuare. Părintele Nectarie, starețul Mănăstirii Radu Vodă, m-a sfătuit să fac o reclamație împotriva părintelui Visarion, la Arhiepiscopia Bucureștilor.

Pe 24 august am făcut reclamație, însă domnul de acolo mi-a spus că dumnealor nu prea pot face nimic, că nu pot să-i întrebe pe șefii și colegii mei de la Librăria Sophia care este adevărul (părintele îi pune să mă jignească, să mă amenințe), că părintele are voie să facă ce vrea…

Am rugat doi preoți să îl oprească pe părintele să nu-mi mai facă rău, dar nu l-au oprit, ci părintele mă hărțuiește în continuare, de dimineață până seara, de 2 ani și jumătate. Și șefa în continuare țipă la mine și mă amenință că mă dă afară. Eu îmi doresc un duhovnic sincer și blând. Vă rog, să-l oprească cineva pe părintele să nu mă mai hărțuiască și să nu-mi mai transmită absolut niciun mesaj”, a scris Cătălina T, pe pagina sa de Facebook.

Referitor la acuzațiile lansate la adresa preotului Visarion Alexa, Lavinia I., prietena Cătălinei, a afirmat public că este dezgustată de apucăturile popilor și că ea, Lavinia, ar fi al patrulea caz din ultima perioadă. „Nu știu ce se întâmplă în ultimul timp, deja ești al 4-lea caz – cu mine inclus -, de hărțuire, amenințări, teroare, poliție, șantaj… Nu avem nicio nădejde la oameni, numai rugăciunea îi mai poate opri pe aceștia!”, a afirmat Lavinia I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img