sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce ii atrage pe barbati in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Ce il atrage la tine? Care este trasatura ta care il incita si il face sa te doreasca? Descopera ce il atrage la tine in functie de zodie. Specialistii astrologi Elite Daily iti spun toate secretele legate de atractia in cuplu in functie de zodie.

Nu te gandi, insa, ca vorbim despre aspectul fizic aici! Vorbim despre ce ii place la tine, dincolo de atractia sexuala in functie de zodie. Vorbim despre acel ceva care il face sa te vrea, sa te iubeasca. Te-ai intrebat vreodata ce te face sexy, in afara trasaturilor tale fizice, in ochii partenerului tau? Nu esti putin de tot curioasa de ce te iubeste? Specialistii Elite Daily au aflat ce il atrage la tine in functie de zodie.

Ce il atrage la tine in functie de zodie?

Ce calitati il intriga la tine? Ce compatibilitati in functie de zodie va tin impreuna? Descopera ce adora fiecare barbat, ce apreciaza fiecare barbat la partenera de cuplu in functie de semnul sau zodiacal. Descopera ce inseamna atractia in cuplu in functie de zodie si ce il face sa te vrea si mai mult.

Ce il atrage pe barbatul Berbec in functie de zodie

Ce il atrage la tine in functie de zodie? Daca partenerul tau este Berbec, este energic si spontan, iar asta il face partenerul ideal pentru calatorii si aventuri romantice. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca este extrem de nerabdator, de aceea apreciaza o partenera asertiva, calma, dar care va tine pasul cu el. Berbecul vrea sa stie ca partenera de cuplu nu este pasiva, ci are un spirit energic, de razboinca, insa, care prefera sa nu il domine.

Ce il atrage pe barbatul Taur in functie de zodie

Taurul tipic este loial si incredibil de increzator. Insa este de asemenea si cam delasator si rasfatat. Asa ca Taurul va aprecia mereu lucrurile fine in viata. Daca stii ce cadouri sa ii faci si daca ai acea atingere care ofera totul, l-ai cucerit.

Ce il atrage pe barbatul Gemeni in functie de zodie

Gemenii au atatea calitati: sunt in acelasi timp dornici de distractie, seriosi, comunicativi si contemplativi. Asa ca nu prea stii niciodata ce latura nimeresti. Insa ceea ce adora la partenera de cuplu barbatul Gemeni este inteligenta, istetimea, simtul umorului si abilitatea de a lua viata asa cum vine. Gemenii adora un optimist si un idealist!

Ce il atrage pe barbatul Rac in functie de zodie

Ce il atrage la tine in functie de zodie? Barbatul Rac pretuieste familia si calitatea pe care o cauta la iubite este loialitatea fata de cei dragi. Racul isi iubeste partenera si iubeste o femeie ce „tine casa” sudata.

Ce il atrage pe barbatul Leu in functie de zodie

Leul este zodie solara si atunci va cauta mereu partea luminoasa a vietii. Permanent optimisti, Leii sunt nebuneste atrasi de spiritul ludic si creativitatea unei femei. Leii adora sa se joace, sa se distreze si daca rasul tau este plin de viata, l-ai cucerit.
 

Ce il atrage pe barbatul Fecioara in functie de zodie

Daca vrei sa stii ce inseamna atractia in cuplu in functie de zodie, afla ca pentru barbatul Fecioara nimic nu este mai important ca atentia la detalii, concentrarea si bunul simt. Barbatul Fecioara adora femeia dedicata imaginii sale, femeia care are grija de ea, care tine la sanatate si face sport.

Ce il atrage pe barbatul Balanta in functie de zodie

Barbatul Balanta vrea pace, iubire si armonie. Apreciaza frumusetea in forma naturala si simtul stilului. In plus, adora o femeie ce are o personalitate extroverta. Ce il atrage la tine in functie de zodie? Daca e Balanta, va aprecia calitatile tale sociale si iubirea pentru oameni.

Ce il atrage pe barbatul Scorpion in functie de zodie

Precum Gemenii, Scorpionul este istet, inteligent si adora distractia. De ce te iubeste in functie de zodie? Daca este Scorpion, te iubeste daca esti desteapta si ai pofta de viata, daca esti pasionala si plina de energie. Si daca mai adaugi si ceva iubire pentru a filosofa, cu atat mai bine!

Ce il atrage pe barbatul Sagetator in functie de zodie

Daca esti intr-o relatie cu un Sagetator, stii ca adora calatoriile si aventurile! Asa ca nu este un soc faptul ca isi doreste pe cineva cu spirit de aventurier. Sagetatorul adora o femeie pasionata de a descoperi noi locuri si lucruri. Adora si o femeie ce are talent narativ si care exploreaza mereu fatetele vietii.

Ce il atrage pe barbatul Capricorn in functie de zodie

Ce il atrage la tine in functie de zodie? Daca este nascut in zodia Capricornului, are standarde inalte si teluri si mai inalte. Va cauta o partenera de cuplu cu aceleasi valori de viata. Daca esti genul de femeie de cariera, dominanta, Capricornul te va dori! El crede ca un om trebuie sa isi castige reputatia si ca prin munca asidua iti dovedesti valoarea.

Ce il atrage pe barbatul Varsator in functie de zodie

Ce compatibilitati in functie de zodie exista intre tine si un barbat Varsator? Afla ca acest semn zodiacal este inteligent si adora conversatiile fructuoase. Apreciaza o femeie cu care poate discuta orice.

Ce il atrage pe barbatul Pesti in functie de zodie

Ce il atrage la tine in functie de zodie? Pe barbatul Pesti il atrage atitudinea empatica, generozitatea si spiritul cald. Sunt emotionali si sensibili si au nevoie de partenere ce ii trateaza pe ceilalti cu compasiune si iubire. Pestii gasesc sensibilitatea atragatoare.

sursa: andreearaicu.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img