vineri, 29 martie, 2024

Ce inseamna cand visezi apa. Ce simbol au culorile si starea apei din vis

Distribuie:

Publicat:

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului.

Apa are legatura cu starea emotionala a celui care o viseaza. Asa cum multi oameni nu-si inteleg prea bine emotiile, apa poate imita emotiile pe care ei le simt sau le reprima.

Apa poate avea atat o semnificatie pozitiva cat si una negativa, iar intelegerea rolului sau te poate ajuta in viata de cu zi.

Culorile apei

Apa clara: Este un simbol pozitiv care iti indica faptul ca emotiile tale sunt clare. Daca mai este cineva in vis apa poate indica sentimentele pe care le ai pentru el/ea.

Maronie/murdara: Poate sugera dificultati emotionale. Gandurile pe care le ai influenteaza ceea ce simti legat de o situatie. Incearca sa fii mai pozitiv.

Albastra inchis: Daca culoarea apei este intunecata inseamna ca te confrunti cu emotii puternice aflate in adancul subconstientului tau. Cum te simti in apa dezvaluie cat de confortabil te simti cu adancimea ta emotionala.

Rosie: Acest simbol sugereaza suparare sau pasine. Este o culoare puternica care aduce la suprafata sentimentele adanci.

Tulbure: Trebuie sa scapi de toata greutatea emotionala care apasa pe umerii tai in viata de zi cu zi.

Semnificatiile apei in vis

Stropi de apa: Este in mesaj de trezire. Ai grija de viata ta si nu mai pierde timpul.

Apa fierbe/fierbinte: Inseamna ca emotiile sunt la cote inalte si ar trebui sa lasi presiunea sa iasa. S-ar putea sa fi atins punctul culminant in situatia actuala. Daca oparesti cu apa inseamna ca vei avea de suferit daca nu ai grija de emotiile tale. Trebuie sa iti acorzi timp si sa te relaxezi.

Asculti apa: Este timpul pentru reflectie si sa faci pace cu gandurile si emotiile tale.

Sa mergi pe apa: Inseamna ca iti poti controla emotiile. S-ar putea, de asemenea, sa ai unele calitati ascunse.

Tsunami: Acest vis infricosator inseamna ca nu poti face fata unei forte puternice pe care nu o poti controla. Asta inseamna ca trebuie sa gasesti protectie. Mai poate indica o schimbare inconstienta din cauza represiunii tuturor emotiilor care acum sunt pe cale sa erupa. Modul in care te simti si actionezi in vis arata modul in care vei gestiona aceasta situatie.

Rauri: Raurile simbolizeaza calatoria ta in viata indiferent ca este una fizica sau spirituala. Daca raul are un curs rapid, inseamna ca te pasc schimbari rapide. Sau este posibil sa te simti lipsit de control in viata ta asa ca trebuie sa incetinesti putin ritmul. Daca raul este calm inseamna ca te simti confortabil cu schimbarile din viata de zi cu zi.

Valuri: Valurile te împiedică să mergi înainte. Valurile pot fi generate chiar de emoțiile tale sau problemele din afară se sparg la suprafață.

Inec: Arată o tulburare emoțională internă. Sau poate că îți este teamă să-ți analizezi în profunzime emoțiile.

Cascade: Înseamnă noi începuturi. S-ar putea să ai un nou început în viață.

Furtuna pe apă: Reprezintă o deteriorare a experiențelor sau a relațiilor trecute. Furtuna denotă o situație rea din punct de vedere emoțional. Pe de altă parte după fiecare furtună răsare soarele…

Traversarea unei ape: Dacă o traversezi cu ușurință înseamnă că ai o abilitate extraordinară de a experimenta libertatea și independența.

Mare: Marea conectează mintea subconștientă cu cea conștientă. Dacă ești pierdut pe mare înseamnă că plutești în viață fără o direcție concretă, inabilitatea de a-ți găsi calea în viață tu fiind pierdut.

Apa sfânta: Poate că simți nevoia unei curățari spirituale. S-ar putea să dorești să primești binecuvântare pentru un anume obiect semnificativ din viața ta.

Barca: Simți că ești stăpânul emoțiilor tale și că trece în următoarea etapă a vieții tale.

Corabie care se scufundă: Depinde dacă ești sau nu abandonat în vis. Dacă cineva te ajută în vis atunci sunt oameni care te sprijină în momentele grele. Dacă nu, înseamnă că ai nevoie de ajutorul cuiva sau să vorbești cu cineva.

Înot: Dacă visezi că înoți singur într-o piscină înseamnă că ești în căutarea relaxării. Dacă înoți în piscină sau în ocean cu încă cineva înseamnă că sunteți conectați în diverse moduri. Ce se întâmplă în piscină? Care au fost starea și culoarea apei?

Băut: Mintea îți poate transmite că ești deshidratat. Visăm că bem apă atunci când organismele tânjesc după lichide.

Sub apă: Când ești sub apă înseamnă că îți explorezi adânc subconștientul. Cum te-ai simțit în timpul explorării? Uneori, dacă cauți suficient poți găsi o comoară.

Electrocutat: Dacă te electrocutezi în apă sugerează că vei afla ceva șocant. Dacă reușești să nu te curentezi înseamnă că ai scăpat dintr-o situație foarte periculoasă.

Scubă Diving: Sugerează abilitatea ta de a pătrunde adânc în emoțiile tale și să găsești ceva necunoscut. Îți place să explorezi aspectele ascunse alte personalității tale.

Adânc sub apă: Adesea reprezintă aspecte emoționale ascunse adânc însă care sunt pe cale să iasă la suprafață. În vis ai putea întâlni balene, delfini, crabi și alte creaturi marine. Toate au înțelesuri diferite care te vor ajuta să înțelegi ceea ce se întâmplă în viața ta din punct de vedere emoțional. Uneori, aceste animale vor să-ți trimită un mesaj. Alteori, ai putea fi atacat sub apă ceea ce simbolizează o frică emoțională pe care încerci să o suprimi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img