News Flash:

Ce isi propune Gaz Est SA Vaslui pentru anul 2016.Potrivit conducerii, 2015 a fost un an optimist

4 Ianuarie 2016
1916 Vizualizari | 1 Comentarii
Anul 2015 a fost un an bun si optimist, potrivit furnizorului de gaze naturale din judetul Vaslui. Potrivit conducerii Gaz Est SA Vaslui, anul care tocmai s-a incheiat poate fi numit cel mai profitabil din istoria existentei sale. Daca in 2015 s-a investit in infrastructura, in programe informatice,  dar si in resurse umane, directorul unitatii, Adrian Tighici, spune ca anul 2016 va fi unul al comunicarii.

Rezultatele obtinute pe plan economic sunt considerate cele mai bune de la infiintarea societatii, Gaz Est reusind sa-si consolideze pozitia pe piata nationala a furnizorilor de gaze naturale. Astfel, strategia din anii care au venit dupa criza financiara si anume cea a reinvestirii profitului in infrastructura, a avut rezultatele scontate.

„Pe langa abonatii din judetul Vaslui, avem acum abonati in toata tara. Faptul ca am reusit sa ne impunem pe piata nationala a furnizorilor de gaze naturale, se datoreaza muncii sustinute a intregului colectiv al societatii. Salariatii au inteles ca munca in echipa da cele mai frumoase roade si le multumesc”, a declarat Adrian Tighici.

Acesta le-a multumit, totodata si abonatilor. El a dat asigurari ca in anul 2016 vor fi operate extinderi de retele si a spus ca societatea va investi mult in comunicare. Cu un numar de aproximativ 90 de salariati, SC Gaz Est si-a inceput activitatea in anul 2003, avand un numar de peste 32.000 de abonati in judet. Pentru perioada urmatoare compania isi propune extinderea retelei de gaze naturale in mai multe comune al judetului Vaslui, atat pentru confortul cetatenilor, cat si pentru atragerea de agenti economici in zonele rurale.

anul 2015 adrian tighici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023393 (s)