vineri, 29 martie, 2024

Ce mesaj i-a transmis Gheorghe Turda fostei iubite, de ziua de nastere. „Eu nu-i mai pronunt numele ca am primit interdictie”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata de muzica populara Nicoleta Voicu a spus ce mesaj a primit de la fostul sau iubit, Gheorghe Turda, de ziua sa de nastere. Nicoleta Voicu si-a aniversat ziua de nastere.

Aceasta a implinit 48 de ani si, cu aceasta ocazie, a scris o poezie cu un mesaj foarte trist. De ziua sa de nastere, solista a dezvaluit ca fostului ei iubit, interpretul de muzica populara Gheroghe Turda, i-a facut urari.

„A trimis un mesaj initial, eu nu-i mai pronut numele ca am primit interdictie.

A trimis un mesaj protocolar, iar la 10 minute a urmat si un telefon, mi-a urat fericire si sa ma bucur de notorietatea pe care am dobandit-o in ultima perioada.

Ii multumesc. Eu mereu am specificat ca datorita lui sunt aici”, a dezvaluit Nicoleta Voicu la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars.

Binecunoscutul interpret Gheorghe Turda a trait o poveste de iubire cu solista de muzica populara Nicoleta Voicu, insa cei doi si-au spus adio de curand. Dupa separare, ambii au facut declaratii despre motivul care a dus la ruptura. Cei doi au avut o relatie de un an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img