joi, 28 martie, 2024

Ce nu are voie sa-ti faca ginecologul in timpul consultatiei

Distribuie:

Publicat:

Sa mergi la ginecolog poate fi destul de neplacut, iar pentru a nu face acest moment si mai incomod trebuie sa stii ca ginecologul tau nu are voie sa faca chiar tot ce-i trece prin minte. Iata o serie de lucruri care sunt strict interzise.

1. Nu are voie sa te judece

In timpul unei consultatii de acest gen, trebuie sa fii sincera cu medicul pentru ca acesta sa poate stabili cu mai multa usurinta care este cauza problemei tale. Cu toate astea, el are datoria sa fie profesionist si sa nu te judece, indiferent de informatiile pe care i le furnizezi.

2. Nu trebuie sa-ti impuna anumite convingeri
Ginecologul se angajeaza sa-ti pastreze sanatatea, dar medicul nu trebuie sa-si dea cu parerea in legatura cu ce ar trebui sa faci sau nu. Sa-si impuna convingerile de orice fel.

Regulile unui ginecolog pentru o igiena intima corecta

3. Comentariile urate sunt aspru pedepsite
Ginecolog nu ar trebui sa comenteze in legatura cu trupul tau, doar daca este in scopul examinarii medicale. Orice discutie despre aspectul corpului, care nu este legata de sanatatea ta nu este permisa.

4. O examinare fara explicatii
Fiecare femeie merita sa cunoasca starea sanatatii ei. Asa ca, dupa fiecare consult, ginecologul trebuie sa-ti dea o explicatie detaliata. Te va ajuta sa te relaxezi si examinarea va fi mai confortabila.
in cazul in care medicul ginecolog “uita” sa-ti spun ce e in neregula cu tine, nu ezita sa-l intrebi orice in legatura cu examinarea.

sursa:revistateo

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img