joi, 25 aprilie, 2024

Ce oja te avantajeaza, in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

A decide asupra culorii pe care unghiile tale o vor purta cateva zile este un lucru foarte important, la fel ca alegerea balsamului de buze, culoarea pe care alegem s-o purtam pe unghii ne influenteaza starea de spirit.

Dar ce ne facem atunci cand alegerea nuantei nu mai este chiar atat de întamplatoare si mai degraba prestabilita de Univers. Potrivit manichiuristei Theodora Rose, de la salonul Enamel Diction din LA, lacurile de unghii de care suntem atrase sunt scrise în stele.

Berbec
Berbecii vor trebui sa se concentreze asupra propriei persoane primavara aceasta, atat fizic cat si psihic. Daca se vor simti frumoase, reprezentantele acestei zodii o vor emana prin toti porii. În plus, asta le va face sa fie sigure pe ceea ce afirma. Culoarea care le va face sa se simta în al noualea cer este un roz pal, care le va scoate în evidenta atat frumusetea interioara cat si pe cea exterioara.

Taur
Acest sezon este despre independenta. Parintii si partenerul este posibil sa forteze maturizarea femeilor Taur, dar asta nu însemana ca ele nu pot putea întoarce situatia în favoarea lor. Tocmai de aceeea vor dori sa faca mici economii, pentru a-si putea permite sa se duca pe cont prorpiu la salon. Turcoazul care sa aduca aminte de verdele marin le va ajuta sa aiba perpective largi si totodata sa fie în trend.

Gemeni
Cele nascute în aceasta zodie trebuie sa fie mai relaxate, sa se bucure de viata, sa aiba grija de ele însele. Asta pentru ca în caz contrar, relatiile s-ar putea sa aiba de suferit mai mult decat era de asteptat. Un albastru deschis ca cerul le va face sa zambeasca de cate ori se vor uita la unghii, cu atat mai mult cu cat îsi îngrijesc si cuticulele.

Rac
Pentru Raci, primavara continua sub semnul romantismului, deci trebuie sa profite de orice oportunitate li se ofera. Sa stea acasa se poate sa pare o idee buna, însa odata ce vor iesi la aer se vor felicta singuri pentru asta, deoarece se vor distra la maxim. Daca îsi vor îmbratisa aceasta latura jucausa purtand un galben aprins, reprezentantele sexului frumos se vor simti energizate de culoarea Soarelui.

Leu
Chiar daca nu vor fi foarte siguri de ce, Leii vor fi în mod natural atrasi de culori nude si nuante de bej. Culorile pamantii îi vor face sa se reaproprie de origini si sa descopere la ce se pricep cel mai bine, iar asta poate fi chiar facutul unghiilor. Vor face dintr-un hobby o meserie si vor putea sa viseze cu ochii deschisi din ce în ce mai mult, în ciuda reactiilor primite de la familie si prieteni. În plus, culorile naturale îi vor calma si face mai maleabili.

Fecioara
În aceasta perioada, comunicarea cu Fecioarele va fi minunata. Nimic nu reuseste sa le supere si daca îsi gasesc cuvintele potrivite pot primi chiar o promovare. Pentru cele care sunt înca prea tinere ca sa munceasca sau prea în varsta, cuvintele potrivite vor face totusi minuni. Atunci cand vor purta oja de un rosu aprins vor fi precum stapanele tuturor.

Balanta
Acum va fi greu pentru Balante sa colaboreze cu cineva, însa vor întelege ca este si în avantajul lor. Este posibil sa apara unele dificultati de exprimare, cu atat mai mult cu cat în minte revin perioade din trecut, iar de obicei acesta nu este considerat un lucru magulitor pentru actualul partener. Purtand o nuanta delicata de mov deschis, Balantele vor fi în ton cu pomii fructiferi, iar asta le va echilibra starea interioara de zbucium, pentru ca vor simti cum renasc odata cu natura.

Continuarea articolului AICI | sanatate.bzi.ro 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img