vineri, 29 martie, 2024

Ce pedeapsa a primit preotul care a ucis o fata de 15 ani

Distribuie:

Publicat:

Fostul preot care a ucis o adolescenta de 15 ani intr-un apartament din Mamaia, in luna aprilie, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Constanta, la 12 ani de inchisoare.

Decizia luata in privinta lui Laurentiu Constantin Aspru, in varsta de 37 de ani, din Bistrita-Nasaud, nu este definitiva.

Instanta a decis sa se scada din pedeapsa aplicata perioada retinerii si a arestarii preventive, de la 11 aprilie 2015 pana in prezent. De asemenea, barbatul este obligat sa achite suma de 2.400 de lei, reprezentand cheltuieli judiciare.

Tribunalul Constanta a mai dispus restituirea catre mostenitorii victimei, la ramanerea definitiva a hotararii, a bijuteriilor, hainelor si telefoanelor pe care le avea fata in momentul cand a fost ucisa.

La ultimul termen de judecata, Laurentiu Constantin Aspru a recunoscut in fata instantei fapta de care a fost acuzat, precizand ca alege procedura simplificata de judecata.

De asemenea, el afirma ca este in proces de divort, ca are doi copii, fata cea mare este in grija sa, iar in prezent locuieste la sora lui si este sprijinita material de rudele sale, iar cel de-al doilea copil se afla la sotia sa, care este sprijinita material in cresterea acestuia si de rudele lui.

Pe 11 aprilie 2015, politistii au fost sesizati, de Laurentiu Constantin Aspru, ca intr-un bloc din statiunea Mamaia a avut loc o crima.

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat si au descoperit cadavrul unei fete in varsta de 15 ani, din Navodari, care fusese stransa de gat cu un cablu electric.

In mai putin de o ora, anchetatorii au reusit sa il prinda pe autorul faptei, acesta fiind, de altfel, chiar barbatul care a alertat Politia. Laurentiu Constantin Aspru a fost prins de oamenii legii pe drumul care leaga Mamaia de Navodari, intr-un autoturism inmatriculat in judetul Cluj.

Laurentiu Constantin Aspru a fost preot in judetul Bistrita-Nasaud. In prezent, barbatul este arestat preventiv pentru omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img