joi, 25 aprilie, 2024

Ce probleme a avut Alina Puscas cu bonele copiilor? A fost nevoita sa renunte la mai multe persoane!

Distribuie:

Publicat:

Pentru ca de cele mai multe ori sunt nevoite sa se intoarca la munca la scurt timp dupa ce dat nastere copiilor lor, foarte multe vedete apeleaza la ajutorul bonelor. De-a lungul timpului, mai multe persoane publice s-au confruntat cu probleme si asta pentru ca persoanele pe care le-au ales pentru a le purta de grija celor mici nu erau tocmai ceea ce cautau.

Alina Puscas s-a confruntat si ea cu cateva probleme atunci cand a fost nevoita sa aleaga o bona. Pentru ca isi doreste ca persoana ce sta cu cei mici sa indeplineasca cateva cerinte, vedeta a fost pusa in situatia de a schimba 4 bone pana in momentul de fata. Un episod mai putin placut a fost acela in care Alina Puscas a descoperit ca una dintre bone suferea de depresie, iar starea ajunsese sa se transmita si baietulului vedetei.

“Intr-adevar, problema asta cu bonele este putin delicata si eu am avut niste episoade destul de neplacute. Am schimbat pana acum 4 bone si de fiecare data era cate ceva. E greu pentru ca e greu sa tot aduci pe cineva strain in fata copilului, sa se obisniasca cu el, mai ai si tu grija casei. Totusi, pana ajungi sa cunosti calumea un om, e un strain si atunci tot timpul trebuie sa te readaptezi sa intelegi, sa faci si putina psihologie cu ei pentru ca altfel nu ai cum. Pentru mine igiena este foarte importanta, nu imi doresc si nu am tolerat niciodata persoanele care sunt impulsive cand vine vorba de copii, sa vorbeasca foarte mult cu ei, sa se joace si cam atat. Altceva nu ma intereseaza, doar sa aiba grija sa nu se loveasca. Nu sunt nici absurda si mie mi se intampla sa fiu o secunda neatenta si sa dea cu capul de usa pentru ca e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoana care vine in casa sa aiba putin mai multa grija.  Am avut parte si de o doamna care era foarte trista. Nu mi-am dat seama din prima, poate si din disperare pentru ca eram si in perioada in care trebuia sa filmez. Efectiv am descoperit la putin timp ca era depresiva. Am surprins-o, ea nestiind ca eu am ajuns acasa, stand pe scaun si uitandu-se drept in fata. Am stat si am urmarit-o sa vad cat timp sta asa. O ora a stat asa. A transmis aceasta stare si copilului si atunci am incheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru ca nu ai cum sa cunosti un om dintr-un interviu si atunci te trezesti cu tot felul de surprize, din pacate”, a povestit Alina Puscas intr-un interviu pentru Revista Avantaje.

Alina Puscas este prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva”, alaturi de Cosmin Selesi. Vedeta are o relatie cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu, acestia avand impreuna un baietel pe nume Alexandru si o fetita pe care au numit-o Melissa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img