vineri, 29 martie, 2024

Ce probleme de sănătate are chef Florin Dumitrescu. Totul a început de la 16 ani

Distribuie:

Publicat:

Florin Dumitrescu a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă de foarte mult timp. Celebrul bucătar de la Chefi la Cuțite a povestit că a primit diagnosticul pe când avea doar 16 ani și de atunci nu a mai scăpat de această problemă.

Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu

Invitat în podcastul lui George Buhnici, chef Florin Dumitrescu a povestit cum s-a îmbolnăvit de gastrită la vârsta de 16 ani. Gătea foarte mult, dar nu mânca, iar stomacul său era păcălit de mirosurile preparatelor pe care gătea. Cheful își amintește că în adolescență avea în jur de 60 de kilograme. El a explicat cum s-a pricopsit de gastrită.

În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat, a povestit Florin Dumitrescu.

Munca de-o viață în bucătărie și-a spus cuvântul în cazul lui Florin Dumitrescu. Privind retrospectiv, celebrul bucătar de la Chefi la cuțite spune că excesele se plătesc, indiferent despre ce fel de excese este vorba.

Chef Florin Dumitrescu: mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme

Florin Dumitrescu a povestit că până la 14 ani a fost sportiv de performanță și că și-a turat corpul atât de mult încât a descoperit probleme El este de părere că sportul în exces nu aduce lucruri bune. Chef Dumitrescu a fost portar la polo și spune că și-a distrus genunchii.

Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele, a spus Florin Dumitrescu.

Acum Florin Dumitrescu are de suferit din cauza exceselor pe care le-a făcut în anii din urmă, dar nu se plânge. El este unul dintre cei mai mari bucătari din țara noastră, cunoscut publicului larg prin participarea la show-ul culinar Chefi la cuțite, produs și difuzat de Antena 1. La masa juraților, în această emisiune, Dumitrescu este coleg cu chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img