vineri, 19 aprilie, 2024

Ce reacție a avut iubita lui David Popovici, după ce campionul a devenit cel mai rapid înotător din lume

Distribuie:

Publicat:

David Popovici este tânărul cu care România se poate mândri, asta pentru că sportivul a câștigat medalia de aur la proba de 100 metri, la Campionatul European de Natație pentru seniori, de la Roma. Astfel că, David Popovici a bătut recordul mondial și a devenit cel mai rapid înotător din lume. Iubita lui a fost cea care a postat pe rețelele de socializare un mesaj, dar și o fotografie cu campionul.

David Popovici a reușit să mai treacă un titlu de campion în palmares, asta după ce a stabilit un nou record mondial. Sportivul a câștigat medalia de aur în proba de 100 metri liber la Campionatul European de Natație.

Iubita lui David Popovici, reacție după ce sportivul a devenit cel mai rapid înotător din lume

David Popovici a reușit să ajungă la inimile tutoror, asta după ce sportivul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Alături de David Popovici s-a mai bucurat și prietena lui, care a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Taisia, tânăra care îi este alături tot timpul sportivului, de doi ani, a fost cea care a reacționat imediat pe contul său personal de Instagram. Adolescenta a publicat o fotografie cu David Popovici acolo unde erau trecute datele probei în urma căreia campionul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Iubita lui a fost cea care a scris pe imagine mesajul: "Um…UMMMMM".

Performanțele lui David Popovici au făcut înconjurul lumii

David Popovici a terminat cursa în 46, 86 secunde, fiind cel mai bun timp obținut vreodată pentru această probă. Sportivul în vârstă de 17 ani va avea un program destul de încărcat la Roma și va trebui să participe la probe în fiecare zi.

David Popovici a reușit să cucerească aurul și a stabili recordul la proba de 100 metri liber, însă urmează probele la 200 și 400 de metri. Sportivul a reușit să facă înconjurul lumii, iar presa sportivă internațională este cea care îl numesc ''fenomen'' pe campion.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img