vineri, 19 aprilie, 2024

Ce replică îi dă Gheorghe Turda lui George Buhnici. Artistul nu are o părere prea bună despre femeile

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu nu mult timp George Buhnici a intrat în atenția publicului din cauza declarațiilor lui la adresa siluetelor femeilor de pe plajă. A fost un mare scandal online pe atunci, dar ulterior acesta și-a cerut scuze. Gheorghe Turda vine și îl contrazice pe prezentatorul TV spunând că nu doar aspectul fizic contează. De asemenea, interpretul de muzică populară nu are o părere prea bună despre femeile care au operații estetice.

George Buhnici și-a făcut singur rău atunci când a declarat că el nu vine la plajă să vadă celulită și vergeturi. Toate femeile i-au sărit în cap atunci, iar acum Gheorghe Turda vine și el cu propria părere. Interpretul de muzică populară îl contrazice pe prezentatorul TV și susține că nu doar fizicul contează.

Gheorghe Turda, replică pentru George Buhnici

Gheorghe Turda este foarte îndrăgit de către public, iar de-a lungul vieții lui a fost înconjurat de femei. În tot acest scandal creat de George Buhnici, Gheorghe Turda ia apărarea reprezentantelor sexului frumos. El este de părere că nu doar fizicul contează, ci sufletul este cel important.

‘’Pot doar să spun că sunt pretenții și pretenții, unele sunt justificate, altele, mai puțin. Am fost și eu recent, pe Litoral, cu fiica mea. Dar toate femeile sunt frumoase, româncele sunt foarte frumoase. Eu nu am catalogat niciodată femeile, contează și sufletul nu te uiți doar la cum arată o femeie, nu toate au timp să meargă la sală, au greutăți, au familii, probleme’’, a declarat Gheorghe Turda pentru ego.ro.

De asemenea, interpretul de muzică populară apreciază femeile naturale și susține că nu are o părere prea bună despre cele care au operații estetice ca să își modifice corpul.

”Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor. Este o modă. S-au născut vedete peste noapte astea care profită de clinicile estetice, unde îți pun ce vrei la fund sau îți taie din corp unde vrei. Eu am o vorbă: ”Pe bani și ursul joacă!”, a mai spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img