joi, 28 martie, 2024

Ce s-a ales de Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România. Cum arată casa în care locuiește cu fiica sa

Distribuie:

Publicat:

Adriana Iliescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, având în vedere că este și cea mai bătrână mamă de la noi din țară. În ultima vreme nu a mai apărut în spațiul public și puțini știu ce mai face. Iată cum arată casa în care locuiește doar cu fiica sa.

Adriana Iliescu locuiește într-o casă modestă

Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România în urmă cu 16 ani, când a născut o fetiță. Deși a fost criticată aspru pentru că a adus pe lume un copil la o vârstă înaintată, ea și Eliza Maria sunt foarte bine acum și se descurcă așa cum pot, fără un bărbat lângă ele.

Cele două locuiesc în vechiul apartament al fostei profesoarei de română. Imaginile cu locuința lor au apărut încă din 2018, când cele două au primit niște alimente din parte unor oameni binevoitori. Conform imaginilor, nu s-a schimbat nimic din 2005, atunci când Adriana ne-a primit în casa ei pentru prima dată, când a devenit mamă.

Condițiile nu sunt unele de lux, dar sunt decente. Având în vedere că singurele venituri sunt pensia fostului cadru didactic și alocația copilei, cele două se descurcă bine. Niciodată nu se plâng și economisesc cât pot, dar Adriana este dispusă să plătească oricât pentru educația fiicei sale, pe care vrea să o vadă cât mai bine.

„Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase. Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX.

Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară.”, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a rupt legătura cu cel mai apropiat om din viața ei

Adriana Iliescu nu are prea mulți oameni alături de ea, dar cea mai mare încredere a avut-o în medicul care a ajutat-o cu sarcina. Medicul ginecolog Bogdan Marinescu, de la Maternitatea Giulești, este omul care i-a fost Adrianei Iliescu cel mai apropiat și a sprijinit-o mereu.

De ceva timp, însă, cei doi nu au mai păstrat legătura. În urmă cu ceva timp, medicul preciza că nu au mai vorbit de aproximativ doi ani. Pandemia, restricțiile și faptul că nu s-au mai putut întâlni i-a îndepărtat, iar tot ce îi mai leagă acum sunt amintirile frumoase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img