joi, 25 aprilie, 2024

Ce s-a ales de Hannelore Ulrich la ani distanță de Insula Iubirii. Cum arată și cu cine se iubește acum

Distribuie:

Publicat:

Telespectatorii de la Antena 1 se pot bucura în cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii cu prezența ispitei masculine, Bogdan Ionescu, care în sezonul 4 venise alături de partenera lui, Hannelore Ulrich, pentru a-și testa relația, însă lucrurile nu s-au terminat tocmai bine pentru ei.

Cum arată acum Hannelore Ulrich
Dacă vă întrebați cum arată acum Hannelore Ulrich, ei bine, fosta concurenta de la Insula Iubirii s-a vopsit brunetă, iar aceasta este în continuare instructor de dans pentru copii. Și dacă tot vorbim de schimbări, Hannelore Ulrich, și-a găsit liniștea în brațele noului ei partener, Claudiu.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar drept dovadă stau declarațiile de dragoste pe care fosta concurentă i le transmite partenerului ei. Mai mult de atât, Hannelore Ulrich și Claudiu gestionează și eu afacere împreună, iar cei doi se ocupă de organizarea de petreceri cu muzică tehno.

Cu ce se ocupă Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, sezonul 6
Deși în sezonul 4 de la Insula Iubirii a venit la brațul partenerei sale, Hannelore Ulrich, de această dată, Bogdan Ionescu este ispită în sezonul 6. Ispita masculină în vârstă de 32 de ani este organizator de evenimente, iar tânărul a avut parte de o schimbare radicală față de cum arăta atunci când a venit ca și concurent în emisiune.

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich s-au despărțit după ce au participat la Insula Iubirii, iar acum acesta este din nou singur chiar dacă a mai încercat să aibă relații de-a lungul timpului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img