vineri, 29 martie, 2024

Ce s-a întâmplat după ce Adela Popescu a angajat o bonă de 23 de ani în Dominicană?! A povestit abia după ce Radu Vâlcan s-a întors în România: „Eu atunci am înțeles. Nu credeam”

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu a povestit experiența pe care a avut-o cu o bonă pe care a angajat-o să aibă grijă de mezinul familiei, Adrian, în Dominicană.

Adela Popescu se numără printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de când se află în lumina reflectoarelor, soția lui Radu Vâlcan a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

Vedeta păstrează mereu legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, în special Instagram, și îi ține la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind totul cu admiratorii ei, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute. Așa s-a întâmplat și recent, căci Adela Popescu le-a povestit internauților experiența pe care a avut-o cu o bonă locală, pe care a angajat-o în Dominicană pentru a avea grijă de mezinul familiei, Adrian.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img