vineri, 29 martie, 2024

Ce s-a întamplat în ultima perioadă din viața Denisei Răducu

Distribuie:

Publicat:

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea Denisei Răducu, însă toți cei care au iubit-o încă suferă. Cei mai afectați au fost și sunt cei din familia regretatei cântărețe. În urmă cu câteva luni, sora artistei a povestit cum au decurs ultimele clipe de viață ale acesteia.

Perioada în care Denisa Răducu s-a luptat cu boala a fost una cruntă pentru familia ei

Părinții, sora, dar și apropiații familiei sale au fost alături de ea clipă de clipă, chiar și atunci când și-a dat ultima suflare. Adelina, sora ei, a povestit sfâșiată de durere cum s-a petrecut totul și cum ei, cei din jurul Denisei, nu conștientizau că este sfârșitul.

„Ea a luptat până la final, în niciun moment nu spunea că nu îşi mai dorea să trăiască. Mereu spunea că abia aşteaptă să se facă bine. Ea ştia cu ce a fost diagnosticată, dar nu ştia în ce stadiu e boală. Îşi dădea seamă că e din ce în ce mai rău şi punea întrebări. Când erau momente mai bune, avea mai multe speranţe. Nu ştiu dacă am simţit vreodată că se aproapie finalul, nu conştientizam finalul. Noi am sperat până în ultima clipă, la fel că şi ea. Prefer să nu-mi amintesc finalul. Eram alături de ea. Da, a fost ok. A fost bine, am vorbit normal. Totul s-a întâmplat în somn. Nu a fost un final să ţipăm. Am văzut că respiră mai greu. Nimeni nu avea un somn liniştit ştiind că ea suferă”, a spus Adelina.

 

Din păcate, după aproximativ jumătate de an de luptă cu boala, Denisa Răducu a murit. S-a stins din viață pe data de 23 iulie 2017, atunci când întreaga țară a trăit un șoc puternic.

Au urmat apoi clipe extrem de grele pentru familia Denisei Răducu. Aceasta a fost înmormântată la Ștefănești, în Vâlcea, acolo unde părinții ei merg zilnic pentru a-i aprinde lumânări și pentru a fi mai aproape de ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img