joi, 25 aprilie, 2024

Ce sa alegi intre ceaiul verde si cel negru: Unul previne Parkinson iar celalalt protejeaza inima si previne cancerul

Distribuie:

Publicat:

Ceaiul verde şi ceaiul negru previn şi tratează foarte multe afecţiuni, având o mare valoare medicală. Dacă bei ceai, îți faci deja un serviciu excelent pentru starea generală de sănătate. Ceaiul este minunat dimineața ca parte a rutinei de trezire. De asemenea, ceaiul potrivit poate ajuta la calmarea nervilor și la relaxarea corpului înainte de culcare.

Întotdeauna a existat o dezbatere între ceaiul negru și ceaiul verde și beneficiile fiecăruia pentru sănătate. Există o mulțime de informații de filtrat atunci când vine vorba de diferitele tipuri de ceai și impactul lor asupra sănătății dumneavoastră. Dar când vine vorba de descifrarea care este mai sănătos între ceaiul negru și ceaiul verde, să luăm în considerare ce spun experții cu privire la ceaiul care oferă cele mai multe beneficii nutriționale …

Ceaiul verde VS ceaiul negru. Care este mai sănătos?

Când vine vorba de ceai de toate felurile, importanți sunt antioxidanții din interior, în special un tip specific de antioxidant cunoscut sub numele de polifenoli. Pentru cei care nu știu, antioxidanții sunt molecule care blochează oxidarea și producerea radicalilor liberi.
Radicalii liberi provin din lucruri precum poluarea mediului înconjurător și fumul de țigară și deteriorează ADN-ul, contribuind în același timp la boli, cum ar fi cancerul. Dar ce ceai – negru sau verde oferă mai multe puteri antioxidante ucigașe pe înghițitură?

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img