miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce salariu are Catalin Radu Tanase! Corespondentul Pro TV e unul din cei mai vechi angajati

Distribuie:

Publicat:

Ce salariu are Catalin Radu Tanase, cel mai cunoscut reporter din Romania. Jurnalistul a facut istorie in televiziune, iar corespondentele sale din tarile de razboi au ramas in amintirea romanilor de pretutindeni.

Multi ani ne-am lovit de curiozitatea „Ce salariu are Andreea Esca?”, ba chiar s-au facut si bancuri pe seama celei mai logevive prezentatoare de stiri din Romania. „Ea stie salariul meu la zecimala. Eu despre al ei am o vaga banuiala, dar nu va zic nimic. Nu dau din casa…”, spunea Catalin Radu Tanase acum cativa ani.

Cati bani castiga Catalin Radu Tanase de la Pro TV

Corespondentul de razboi, Catalin Radu Tanase, este cel mai bine platit reporter din tara. Acesta are un salariu mai mare decat Adelin Petrisor, reporterul special de la Antena 1. Vedeta Pro TV ar castiga – nici mai mult nici mai putin decat – 7.000 de euro pe luna.

„Nu ii stiu salariul, chiar daca mi l-o fi zis vreodata, dar pentru ca nu ma intereseaza subiectul am uitat imediat. Ce s-ar schimba daca l-as sti?”, spunea Andreea Esca in urma cu ceva timp.

Catalin Radu Tanase, despre scena confruntarii Rusia – Ucraina in Marea Azov

Corespondentul Stirile Pro TV, Catalin Radu Tanase, a vorbit despre situatia periculoasa care se afla la doi pasi de granitele Romaniei. Dupa ce marina rusa a deschis focuri de arma si a capturat trei vase ucrainene, situatia a fost privita cu mare interes in toata lumea. Cele doua tari s-au acuzat reciproc de incalcarea legislatiei internationale, solicitand reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU.

„Doua vedete rapide si un remorcher ucrainean au plecat din portul Odessa, de la Marea Neagra, sa ajunga in Portul Mariupol. Au ocolit Crimeea ocupata de Rusia si au ajuns in Stramtoarea Kerci, singura cale de acces la Marea Azov, blocata de Rusia cu un petrolier. Stramtoarea lata de trei kilometri a fost scena confruntarii”, spunea Catalin Radu Tanase.

Petro Poroshenko, Presedintele Ucrainei: „Consideram ca ceea ce s-a petrecut este un act de agresiune, pe care il percepem drept o amenintare serioasa. Din nefericire, pentru Federatia Rusa nu exista “linii rosii” de netrecut.”

Cristian Diaconescu, expert in politica internationala:„Federatia Rusa incearca sa-si reconfirme autoritatea si exercitiul suveran in legatura cu aceasta regiune, iar pe de alta parte, sigur ca si Ucraina nu poate accepta asta, fara a transmite o serie de semnale.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img