joi, 28 martie, 2024

Ce scrie in biletul lasat de Regele Charles pe sicriul mamei lui. Mesajul care te va face sa plangi

Distribuie:

Publicat:

Ieri a avut loc inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a! Regele Charles a lasat un bilet pe sicriul mamei lui! Slujba funerara a suveranei s-a terminat, iar trupul neinsufletit a fost dus la Windsor.

Regina Elisabeta a II-a a fost condusa ieri pe ultimul drum, iar sute de mii de oameni au fost alaturi de familia suveranei. Regele Charles a lasat un bulet pe sicriul mamei lui pe care a scris un mesaj in memoria suveranei. 

Regele Charles a scris biletul respectiv în amintirea devotamentului și iubirii Reginei Elisabeta a II-a și l-a lăsat pe sicriu alături de o coroană de flori.

„In loving and devoted memory, Charles R.” (n.r. în română – În amintirea iubirii și devotamentului)”, scrie pe biletul pe care Regele Charles l-a lăsat pe sicriul mamei lui.

Prințul Harry nu a purtat uniformă militară la înmormântarea Reginei Elisabeta, ci a ales să se îmbrace în haine de civil. Acesta nu mai are dreptul să poarte o astfel de ținută pentru că a renunțat să își asume rolul de membru al Familiei Regale.

„I s-a permis, la Priveghiul prinților, să poarte uniformă, însă el, renunțând să-și asume rolurile de membru activ al Familiei Regale, nu mai are dreptul să poarte uniformă. S-au făcut anumite concesii. Asta arată o căldura, apropiere, prietenie, însă iată că nu și astăzi. Astăzi era foarte important”, a declarat Ana Iorga, pentru Antena 3.

Cu toate astea, Prințului Harry i-a fost permis să poarte haine militare la „Priveghiul prinților”. Familia Regală trece prin momente grele în aceste clipe, pentru că este nevoită să își ia adio de la cea care le-a fost alături tot timpul, Regina Elisabeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img