joi, 28 martie, 2024

Ce scrie presa internationala despre Gigi Becali, dupa ce a schimbat numele Stelei

Distribuie:

Publicat:

FC Steaua Bucuresti, echipa patronata de Gigi Becali, si-a schimbat numele in Fotbal Club FCSB SA, a anuntat, joi, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, la finalul sedintei Comitetului Executiv al FRF in care s-a aprobat aceasta decizie.

Fotbal Club FCSB SA va fi numele ros-albastrilor in toate documentele si competitiile Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste de Fotbal incepand de joi.

Primul meci al vicecampioanei sub numele Fotbal Club FCSB SA va avea loc duminica, pe Arena Nationala, de la ora 20.30, impotriva rivalei Dinamo, in etapa a patra a fazei play-off a Ligii I.

Tabloidul The Sun a subliniat faptul ca vechiul nume era unul dintre cele mai cunoscute de pe continent, o echipa sub al carei nume, a facut performanta, reusind sa castige inclusiv Cupa Campionilor Europeni, in 1986.

Jurnalistii englezii au urmarit cu interes intreg procesul de redenumire, dar si evolutia clubului sub patronatul lui Gigi Becali.

“Unul dintre cele mai cunoscute nume de pe continent nu mai este. Patronul Gigi Becali a trebuit sa accepte decizia in urma unei hotarari judecatoresti”, a titrat The Sun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img