marți, 16 aprilie, 2024

Ce se întâmplă când sexy mami nu e acasă?! Larisa Udilă nu mai ascunde nimic: “Este obsedat el”

Distribuie:

Publicat:

Frumoasa Larisa Udilă s-a distrat de minune la nunta lui Sensy. Când bruneta nu e acasă, mama ei o ajută și are grijă de Milan așa că cei doi soți au avut parte de o ieșire pe cinste în oraș.

Larisa Udilă și soțul ei s-au bucurat de o noapte pe cinste la nunta lui Sensy, acolo unde vedetele au strigat prezent încă de la începutul evenimentului.

Frumoasa brunetă a acordat un interviu pentru WOWnews și ne-a dezvăluit cine stă cu Milan atunci când nu este acasă, dar și care este membrul familiei preferat de micuț.

Vedeta a traversat recent o operație chirurgicală, iar acum arată beton! Îmbrăcată într-o rochie neagră extrem de sexy cu accesorii care să îi pună talia în valoare, Larisa Udilă a fost o adevărată divă.

Larisa Udilă spune totul despre viața de mamă

Viața Larisei Udilă s-a schimbat radical odată ce a devenit mamă, iar activitatea ei din mediul online a fost mult mai diminuată înainte să nască. A primit foarte mult ajutor din partea mamei sale, însă preferatul lui Milan rămâne tatăl vedetei, uneori micuțul dorindu-și să petreacă foarte mult timp cu bunicul.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img