vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se întâmplă cu fiica Cristinei Cioran: “Ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Cioran este o mamă fericită și împlinită, dar care acum trece prin momente grele din cauza faptului că fetița ei, Ema, are niște probleme de sănătate. Jurnalista și-a dorit enorm un copil, iar venirea pe lume a fetiței ei a fost o binecuvântare și o provocare deopotrivă. Ema s-a născut prematur, motiv pentru care a stat o vreme îndelungată în incubator.

Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran

Cristina Cioran și-a ținut la curent fanii cu evoluția stării de sănătate a fetiței ei, mai ales că jurnalista a fost deschisă încă de la început și le-a povestit despre nașterea prematură, rugându-i să se roage pentru ca bebelușa să fie bine. Așa s-a și întâmplat, din fericire. Ema este acasă, în sânul familiei, lângă părinții ei, unde este cel mai bine. În această perioadă, însă, micuța este răcită, motiv pentru care respiră greu, iar mama ei spune că i se rupe sufletul când o vede cum se chinuie și cum plânge. Jurnalista le-a întrebat pe urmăritoarele de pe Instagram, cum se descurcă în astfel de situații și a întrebat retoric oare cum se descurcau înainte femeile când copiii răceau și nu exista batista bebelușului.

Mda… a 5-a zi de muci… aspirator… ser… apă de mare….plâns… nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș… dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici de Batista bebelușului. Dacă nu era treaba asta???? Cum făceam???? Oare mamele noastre cum reușeau să ne scoată mucii??? Voi cum faceți?”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei ei

Cristina Cioran și iubitul ei se pregătesc pentru botezul micuței Ema. Au amânat evenimentul pentru că și-au dorit să-l organizeze într-o perioadă lipsită de restricții. Nu este exclus ca în aceeași zi să aibă loc și nunta vedetei cu tatăl copilului ei. Cristina a declarat într-un interviu pentru Viva! că iubitul ei a cerut-o în căsătorie de mai multe ori, iar ea a acceptat. Cel mai mult o interesează să fie înțelegere între ei, nu actul în sine, pentru că deja vor fi legați pe vecie prin minunea care a venit în viața lor: Ema.

Reamintim faptul că jurnalista a devenit mamă 44 de ani și chiar dacă a fost o naștere cu peripeții, în finalul atât mama cât și bebelușul au fost în afara oricărui pericol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img