vineri, 19 aprilie, 2024

Ce se întâmplă cu Nicoleta Luciu. Vedeta a dat vestea cea mare

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu a dat o veste mare celor care o urmăresc pe rețelele sociale, o apreciază și o așteaptă să apară la televizor. În ultimii ani, vedeta a renunțat la jobul din televiziune și s-a retras la Miercurea Ciuc acolo unde își crește copiii exact așa cum a visat că se va întâmpla.

Ce se întâmplă cu Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune! În curând aceasta va putea fi urmărită pe micile ecrane, în cadrul unei emisiuni tv. Deja au început filmările pentru acest nou proiect în care vedeta a pășit cu inima deschisă. A spus la un moment dat că va reveni în televiziune când va primi o propunere care să i se potrivească și să merite naveta Miercurea Ciuc- București.

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Nicoleta Luciu își ține fanii pe jar. Vedeta a anunțat că va reveni pe micile ecrane, dar nu a oferit detalii, lăsându-și fanii să facă tot felul de presupuneri cu privire la emisiunea și televiziunea în care va apărea.

Nicoleta Luciu este mamă de patru

Nicoleta Luciu este o femeie și o mamă împlinită. Vedeta are patru copii, două fetițe și doi băieței de care este foarte mândră. A lăsat în urmă Bucureștiul și joburile din televiziune pentru a se muta la Miercurea Ciuc, întrucât și-a dorit ca ai săi copii să aibă o copilărie de vis.

Nu sunt acel părinte care-şi doreşte să aibă copii premianţi la şcoală, ci copii fericiţi. Aşa că, i-am îndrumat să aibă activităţi extra, să facă sport şi să înveţe o limbă străină şi un instrument muzical. Aşadar, copiii mei fac înot, învaţa pian, engleză şi… maghiara. Încercam să-i învăţăm să fie activi, să aibă multe preocupări de mici, astfel încât să înveţe responsabilitatea, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Iată că în scurt timp, fanii Nicoletei Luciu o vor putea revedea la televizor, în cadrul unei noi emisiuni. Vedeta a dat vestea cea mare, dar nu a oferit detalii, astfel că toată lumea așteaptă să afle despre ce este vorba. Nicoleta Luciu a făcut parte din trupa Laguna și a fost co-prezentatoare la Vocea României. De-a lungul timpului a avut mai multe roluri în cele mai de succes telenovele românești. S-a retras din viața publică odată cu venirea pe lume a copiilor ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img