vineri, 19 aprilie, 2024

Ce splendoare de sotie are Horatiu Malaele! Cine e femeia pe care a tinut-o ascunsa pana acum

Distribuie:

Publicat:

Sotiile de actori prefera adesea sa stea in umbra lor. Una dintre aceste doamne este partenera de viata a celebrului artist Horatiu Malaele, o femeie cu toate atuurile: desteapta, frumoasa si discreta. Gabriela si-a facut aparitia la bratul maestrului, marti seara, laPremiile Gopo. Chiar si dupa 30 de ani de casnicie, dragostea lor a ramas neschimbata.

Imbracati in negru, in stil clasic, cu fete radiante si zambitoare. Asa si-au facut aparitia pe covorul rosu, la Premiile Gopo, eveniment desfasurat la Teatrul National Bucuresti, superbul cuplu format dintr-un actor genial si o doamna cu un aer nobil: Horatiu Malaele (66 de ani) si sotia lui mai tanara cu zece ani, Gabriela (56 de ani).

Sunt rare ocaziile in care maestrul isi scoate partenera de viata la evenimente mondene, iar atunci cand se intampla, aparitia doamnei Malaele este  memorabila. Gabriela este absolventa a Facultatii de Cibernetica si a ocupat pozitii de lider in cele mai importante companii de elita de la noi. Cu o cariera de varf, frumoasa satena nu si-a reprimat rolul de mama, ba, din contra, l-a experimentat de doua ori.

Au impreuna doi baieti

Actorul si sotia lui au doi baieti: pe Bogdan, in varsta de 29 de ani, care e la fel de talentat la actorie ca tatal lui, si pe Cristian, de 27 de ani, care s-a casatorit in 2017 cu Cristina, o frumoasa bruneta make-up artist. Desi sunt casatoriti de peste 30 de ani, Gabriela si Horatiu Malaele se iubesc la fel de mult ca in ziua in care s-au cunoscut.

Nu ne-au spus-o ei, ci s-a citit adoratia pe chipurile lor, dar si strangerea romantica  de mana din partea maestrului scenei romanesti. Am fost curiosi sa aflam care este secretul casniciei. Ne-a dat un raspuns pe masura, plin de intelepciune: „Chimia unui cuplu este atat de complexa si de uluitoare, incat a da o reteta pentru o lunga casnicie este un lucru hazardat si periculos. Presupun, totusi, ca secretul ar sta in combinatia acestor trei cuvinte: intelegere, toleranta, armonie”, a spus, pentru Click!, Horatiu Malaele. Si, am mai spune noi, pe langa aceste trei cuvinte, ar mai fi si umorul de care debordeaza, pentru ca de fiecare data cand urca pe scena raspandeste buna dispozitie, si cu siguranta asa se intampla si acasa. La evenimentul Premiile Gopo, maestrul Malaele a fost nominalizat la categoria “Cel mai bun actor intr-un rol principal”, pentru contributia din filmul “Morometii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img