joi, 18 aprilie, 2024

Ce spune Bianca Dragusanu despre Victor Slav? Nu-ti imaginai ca poate sa vorbeasca asa despre tatal copilului ei

Distribuie:

Publicat:

Victor Slav si Bianca Dragusanu nu mai formeaza un cuplu de mai bine de jumatate de an, dar au ramas in relatii de prietenie de dragul fetitei lor.

Si cand spunem "de prietenie" nu este o exagerare. Cei doi se intalnesc destul de des sa petreaca timp cu micuta Sofia pentru ca stiu cat de important este sa fie impreuna, langa cea mica, sa-i vorbeasca si sa se joace cu ea.

Mai mult decat atat, Victor nu vorbeste niciodata urat despre mama fetitei lui, iar Bianca, la randul ei, il respecta mult pe fostul ei sot.

Bianca Dragusanu, declaratie despre Victor Slav. "Bine educat si bland"

"Victor face nota discordanta printre barbatii prezentului. Multi dintre asa-zisii domni nu se feresc sa vorbeasca urat despre fostele iubite sau sotii. Le denigreaza in fel si chip. De la Victor nu o sa auzi insa niciodata vreun cuvant urat despre Bianca. Spune ca este o femeie cu multe calitati si o mama responsabila. Evita sa discute despre relatiile fostei lui sotii, iar daca cineva insista pe subiectul acesta, spune ca viata amoroasa a Biancai nu este treaba lui", a spus o sursa din anturajul lui Victor.

 "Bianca nu il mai iubeste cu pasiune pe Victor, insa tine la el si spune ca este cel mai discret, bine educat si bland barbat din viata ei. Asta a atras-o la el in primul rand, nu aspectul fizic.", a spus o amica a Biancai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img